Engamorgen mandag 12. juni: Endelig en helt vanlig uke

 

Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Fotball handler om følelser. Ikke bare kjærlighet og hat, men også det å glede seg til noe. Et fenomen vi ikke har fått opplevd så mye av i det siste. Og har du sesongkort på hovedtribunen bør du komme deg i Sjappa idag.

Alt dreier som om Godset-kampen denne uka. Alt dreier seg om den fordi det er alt som skjer denne uka.

Det er jo egentlig ganske deilig

Uansett om du er spiller, trener, supporter, eller flanør, så handler alt om å komme seg til Ullevaal Stadion, søndag kveld, kl. 20:00. Etter en noe heseblesende innledning på sesongen i april og mai, der vi har fått unna 12 seriekamper og tre cupkamper, har det vært svært liten tid til å glede seg til neste kamp.

Og hva er neste kamp?

Det er de jævlene som har stikki av med spillerne våre i årevis og nå trenes av vår gamle trener. Den judasen! Også til erkefienden.

Neida, ingen fare. Jeg klarer ikke få opp de sterke følelsene om Strømsgodset. Tviler på at det er mange av våre lesere som gjør det. Men rundt kunstgressbanen de kaller Gamle Gress snakkes det i disse baner om Vålerenga nå. Det begynte for alvor ifjor på denne tiden, og etter at Adam Larsen Kwarasey ble klar forrige uke tviler jeg på at praten har stilnet. Blir gøy med Ronny Deila-Tifo på søndag, selv om vi ikke organiserer den selv.

Mine første minner om Strømsgodset var da vi hentet Juro, og Cupfinalen ’97 (selvfølgelig med stor C. Den finalen har idag egennavn). Den gang da hadde de irriterende Jostein Flo, og de er faen ikke kvitt ham ennå.

Foruten Cupfinalen ’97, står nå Strømsgodset igjen som en påminnelse om hva vi kan oppnå i Vålerenga. For jeg innrømmer gladelig at jeg har latt meg imponere av hva den klubben har fått til siden Ronny Deila, og selvfølgelig Erik Espeseth, tok over der. Selv om de er noe ute å kjøre sportslig akkurat nå, er det ingen av våre gutter som forlot noe halvgjort og som ikke hadde et godt fundament før de dro videre. Et bærekraftig fundament de nå har startet å bygge i Vålerenga.

Selv om Strømsgodset virker ute av form bør vi på ingen måte ta lett på kampen. Og selv om Tor-Ole Skullerud fortsatt ikke har fått alt til å rulle der nede er han fortsatt en veldig dyktig trener. En dyktig trener som også har en hyggelig cupfinaleopplevelse med Vålerenga.


 

Når Strømsgodset-kampen nærmer seg slutten…

Da gleder jeg meg til “Traktor og ljå” ljomer utover stadion, som den vanligvis en uke før vi møter stasjonsbygda til oppgjør. En helt ny uke å glede seg til neste oppgjør.

Og denne gangen vil det garantert vekkes noen følelser på begge sider


 

Hvis du har sesongkort på hovedtribunen og ikke har besøkt klubbens sider ennå, bør du få med deg følgende: 

(Vi klipper og limer fra klubben)

Vi har nå startet konverteringen av sesongkort fra Ullevaal til ny stadion på Valle. Først ute var alle med sesongkort på Premium, så Patriot og neste gruppe er alle med sesongkort på Hovedtribunen/Telenor-tribunen på Ullevaal.

Dette skjer fra mandag 12. juni fra klokka 10:00.

Det er to måter å flytte over: Ved personlig oppmøte eller ved epost til post@sjappa.net. Se salkart lenger ned i denne saken.

Hvis dere er to eller flere som sitter sammen

Dersom dere er to eller flere som sitter sammen, anbefales det at dere sender én ansvarlig til Sjappa som ordner dette for dere alle. Én person kan håndtere overføring på vegne av andre, så lenge man har navn og kundenummer på alle.

 

Det står mye relevant informasjon på klubbens sider, så anbefaler de fleste å besøke dem.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *