Engamorgen onsdag 21. juni: Bøffelfrø og drømmehelg

Lillestrøm-kampen nærmer seg, serieåpning i hockey og verdens beste fest lar seg kombinere, vi gjør oss klare for cup-avansement, og hvordan gikk det med andrelaget?

Vi ser veldig frem til lørdagens grillparty, mot stasjonsbygda, og vi har lagt ut bøffelfrø for at bønda skal finne veien til VG-svingen. Så reale kan vi vel være. Kanskje bøfla er reale nok til å ta med seg Erlend Knutsen (eller hva pokker han heter) på turen, og lar ham drikke så mye bitter han bare orker. Skjønner at inntaket er fryktelig høyt om dagen. Det er nesten like høyt som det er i Trondheim hver gang Kåre Ingebrigtsen blir tvunget til å tenke på hvor skuffende Nicklas Bendtner har vært.

Vålerenga Fotball satser på å være bedre forberedt enn i kampen mot Strømsgodset. Ronny Deila la like mye merke til hvor daffe gutta så ut i den kampen, som det vi supportere la merke til.

Til Dagsavisen forteller Ronny at de skal justere treningene inn mot kampen.

– Det var større intensitet på internkampen enn mot Godset søndag. Da har vi bomma.

Han fortsetter.

– Jeg er veldig skuffet over prestasjonen, at vi ikke klarer å presse høyere, at vi ikke skaffer flere sjanser. Spillerne manglet energi. Det skal ikke skje neste gang, lover han.

Et heltent Vålerenga mot Lillestrøm på lørdag, der altså. Sånt kan vi like

Kampen er altså lørdag kl. 18, på Ullevaal Stadion. Dette er den tredje siste kampen vår med Ullevaal som hjemmebane. Den nest siste seriekampen.

Hadde vært utrolig gøy å gå ut med et ordentlig smell… i positivt øyemed.

 

Og når vi snakker om heltent Vålerenga.

Stadionsåpningshelga er fullendt

Vålerenga Hockey fikk flyttet sesongens første seriekamp fra lørdag til fredag, sånn at aller supportere og flanører slipper å velge bort noen ting, når vår fotballstadion endelig åpner, helga 8-9. september.

Samtidig bekrefter man at første hockeykamp spilles i Gjøvik Fjellhall.

Så da er det bare å glede seg til tidenes Vålerenga-helg.

Vålerenga-Storhamar

Fredag 8. september, kl. 19

Gjøvik Fjellhall

 


NM damer

Damelaget tar imot gjester i Vallhall ikveld når Røa gjester oss i 8. delsfinalen.

Altså, det er lite som kan konkurrere med godhelga 8-10. september, men cupfinale for både gutta og damene i desember kunne konkurrert.

Møt opp og syng, eller følg KWR sin livesending… og syng

 


Seier for rekruttene

Finnsnes tok turen til Vallhall igår, scoret kampens første mål (59. min), men heldigvis fant Markus Nakkim (70. min) og Bilal Njie (77. min) nettet i motsatt ende de også. Dermed 2-1 seier til Vålerenga 2 og pusterom fra den verste bunnstriden.

Verdt å merke seg er det at Felix Horn Myhre spilte hele kampen, så plutselig ser vi gutten begynne å lukte på A-lagstroppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *