Engamorgen fredag 30. juni: Så stolt, så Vål’enga

Det er Pride-parade på lørdag, unggutta leverer poeng, en i klubben skal jobbe for landsen, og vi fantaserer om overgangsvinduet.

 

På lørdag er det Pride-parade i Oslo, og Klanen er påmeldt. Klanssidene informerer:

Klanen er påmeldt under parolen “Idrettsglede for alle”. Det er oppmøte på høyre side i Platous Gate på Grønland, se etter et “Idrett for alle”-banner. Paraden starter kl 13, vær til stede i god tid. Bra fottøy og drikke anbefales.

Se Facebook for mer info

Det sies at noen representater for klubben også vil være til stede, men oppmøtet blir nok begrenset da de fleste er i Bergen. Ikke bare er det ordinær bortetur, men årets frivillighetstur – altså en tur hvor alle de frivillige i klubben får være med – er denne helga.

Toget er selvsagt åpent for alle fotballfans, og vi oppfordrer seff alle Vålerenga-fans til å bli med på lørdag.


 

Toern

Vålerenga 2 tok et svært viktig poeng mot Kjelsås i Vallhall i går. Kampen endte 2-2 etter scoringer av Aron Dønnum og Bilal Njie.

Vålerengas lag besto av:

Klaesson

Sandrakumar – Nakkim – Borchgrevink – Hay

Horn Myhre – Fridjonsson – Dønnum

Agyiri – Njie – Grødem

 

Det er et lag med mye talent. Hyggelig å se at Fridjonsson spilte nitti minutter, vi må huske at vi har et kjempetalent i den gutten. Og nå er han endelig frisk. Bli ikke overrasket om han får spilletid utover høsten.


 

Fedje for Norge

Materialforvalter Bjørge Fedje blir materialforvalter for landslaget. Det betyr ikke at han slutter i Enga, takk og pris. Han kombinerer landslagsjobben med Engajobben, og hvem vet? Kanskje det er hans blide åsyn som snur skuta for trøtte landslagsstjerner.


 

Ryktebørs

Det er mye prat om spillere som vil flytte på seg i sommer.

En veldig interessant mann er selvsagt Oppsals store sønn Håvard Nielsen, som har kontrakt med Freiburg til 2019, men som skal ha fått beskjed om å finne seg en ny klubb. Han har slitt mye med skader i Tyskland, og fikk kun fire kamper som innbytter forrige sesong. Det var mot Bayern, Leverkusen, Gladbach og Darmstadt. Han hadde en assist i kampen mot Leverkusen, da de vant 2-1. I tillegg har han kun sittet på benken i to kamper til.

Han fikk også tre kamper for Freigburg II i Oberliga Baden-Württemberg, da med to scoringer.

Skader eller ikke, jeg mener det er perfekt timing å hente hjem Håvard, akkurat i tide til ny stadion.

Med en Trøim som har kjøpt seg opp til 100% og ny stadion i september kan det være duket for et brennhett overgangsvindu for Vålerenga…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *