Engamorgen lørdag 8. juli: Unge som gamle samles på ny

Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Alle er klare for nytt stadion. Absolutt alle. Det er så mange barn som gleder seg til juleaften at man rent glemmer de siste kampene på Ullevaal Stadion. Det lover jo bra fra september i hvert fall.

Men hvor skal du selv stå? 

Vallekortet er endelig til salgs for alle og skal vi tro på våre kilder så blir det ikke mange ledige seter igjen på langsidene, når enkeltbillettene slippes i august.

Men hva med supportertribunen? Hvor mange ledige plasser blir det der, og vil de ledige plassene fylles med “de riktige supporterne”?

Hva skal supportertribunen være? 

Du liker Vålerenga? Flott.

Du skal selvfølgelig på alle hjemmekamper? Nydelig.

Du er klar for å droppe siste øl for å gå inn på tribunen tidlig, synge og hoppe sammenhengende i 2×45 (pluss en time før kamp, i pausen, og minst et kvarter etter kampslutt), takler å stå midt i bluss og røyk, og har ingen problemer med flagging under kampens gang? 

Eeh…

Hvis ikke svaret er utelukkende ja på dette, bør du finne en helt annen plass enn supportertribunen. Ok, litt slingringsmonn får du på å gå inn tidlig, men nei på resten. Bare glem det. Da finnes det andre plasser som du forhåpentligvis kan oppdrive.

Men for all del, prøv deg gjerne på denne kampopplevelsen. 

Fordi det er sinnsykt gøy. Lite slår følelsen av at din innsats på tribunen bidrar til innsatsen på banen.

Klanen.no har man startet en slags “velkommen tilbake”-vervekampanje, der man prøver å få tilbake disse som har falt fra på tribunen de siste årene. Supportertribunen (og gjerne de andre tribunene) skal fylles opp med folk som “kan det”.

Vel og flott det, men hva med et trial run?

Vi har to kamper igjen med Ullevaal som hjemmebane. En cupkamp mot Elverum og en seriekamp mot Tromsø. Perfekte kamper å dra med seg noen for oppleve og bidra på supporterfeltet.

Så ikke bare ta med en frafalt helt. Prøv å få med deg en helt fersk en. Noen som kanskje aldri har vært på kamp, som gjerne har årene mer med seg enn oss gamlinger.

Du og jeg vet at Vålerenga-kamper er det beste som finnes. Det gjør egentlig også den som falt av.

Men for nye, kommende helter… hvilken opplevelse vil ikke de få?

Jeg er hellig overbevist om at de aller fleste vil være enige om at makan finns ei i vår by

Èn kommentar på “Engamorgen lørdag 8. juli: Unge som gamle samles på ny

  • 8. juli 2017 i 13:05
    Permalink

    Kanskje 4 kamper igjen på Ullevaal. Mot Man U, Elverum, Tromsø, og så kan vi jo håpe på kvartfinale i cupen på hjemmebane i slutten av august.
    Og vinnes kvartfinalen, så er det mulighet for semifinale på ny stadion :-)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *