Engamorgen torsdag 20. juli: Overgangsvinduet har åpnet

I det sommerferien holder på å ta tak i fotballen, starter man en ny runde med spillerlogistikk. 

 

Spennende fotballtider uten ball

“Slighty less, but still quite silly season” åpnet i natt vinduet. Det betyr at Adam Larsen Kwarasey endelig er spilleklar. Det betyr også at Ronny Deila endelig kan slanke troppen en smule. Blir noen av keeperne borte og i så fall hvem? Hvor mye får vi igjen for Ghayas? Låner vi bort noen av unggutta? Hvem blir permanent borte og hvem av disse får en oppblomstring i karrieren?

Det mest spennende blir selvfølgelig å følge med på hvem som følger Adam inn i klubben. Det er mye positivt rundt klubben nå som sannsynligvis vil kunne tiltrekke seg bedre spillere enn ellers. Med et uttalt mål om Europa-kamper på vårt splitter nye stadion neste år, Norges beste trener, og selvfølgelig verdens beste klubb (sånn rent objektivt), bør en satsende fotballspiller kjenne sin besøkelsestid.

Selv om jeg kanskje tviler på at vi skal slenge oss med på Neymar Jr kjøret, sånn med det første.

Første rykter kommer fra Sverige. GIF Sundsvall sin midtstopper, Marcus Danielsson, har spilt godt nok til å dra interesse fra “utlandet”. Blant annet, Vålerenga.

“Mackan” er på utgående kontrakt og GIF har visstnok ikke hørt noe fra andre klubber ennå, så hvis han kommer til oss kan det først være nærmere jul enn nå i juli. Uansett er dette spennende. Vi trenger absolutt å styrke midtforsvaret og å ha noen alternativer der bak.

Overgangsvinduet forblir åpent frem til 16. august, kl. 23:59. Forvent flere rykter.

***

Speaking of Sverige. I et søken etter kommentarer rundt mulig overgang for Marcus Danielsson til oss, søkte en av mine kolleger her i Aperopet på Twitter, blant annet med #valerengen.

Vel, ingen overgangskommentarer fra Sverige, men en hel haug med bergensere, han ene Lyn-supporteren, og alle de nye Zahid-haterne.

Det er visst alltid silly season på Twitter

Èn kommentar på “Engamorgen torsdag 20. juli: Overgangsvinduet har åpnet

  • 20. juli 2017 i 10:16
    Permalink

    Flott bilde av den nye storstua vår både her og over to midtsider i Dagbladet i dag. Innslag i TV2 forleden. Her får vi mye flott reklame for klubben i våre hjerter!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *