Engamorgen søndag 6. august: Norway Cup-gull!

Vålerenga seirer på (nesten) alle fronter. I Norway Cup, i Ironman, og i 2. omganger i fotball.

 

Vålerengas J19-lag stilte i finale på Norway Cup i går, direktesendt på TV2. Motstander var Tiller, som hadde slått ut blant annet Lyn på veien til finalen.

Og jentene leverte varene. Tiller fikk rødt kort etter ti minutter, og da Emilie Østerås scoret fra 20 meter var det ingen tvil. Vålerenga holdt styringa kampen ut med god keeper og god organisering, og vant 1-0. Vi gratulerer!

Les mer på klubbsidene.

På herresiden vant G16-gutta 2-1 over Bodø/Glimt i sin bronsefinale. Finalen glapp på overtid i går, men det er fint å se gutta heve seg. Jeg så alle tre gruppekampene, og nivået og tempoet var imponerende høyt. Denne turneringen var en skikkelig attraksjon for Norway Cup, og det var mye folk rundt banen for å se.

Finalen ble vunnet av Legia Warszawa med 1-0 over Lechia Gdansk. Vi gratulerer også Rosenborg med en brillefin syvende plass etter 3-0 over IFK Göteborg. Svenskene tapte alle kampene sine og dro hjem med 4-15 i målforskjell.


 

Ironman

Årets utgave av Ironman er unnagjort, den årlige konkurransen hvor lagene i Get-ligaen kjemper individuelt og som lag på fysiske tester.

Og årets Ironman ble – som i fjor – Martin Laumann Ylven. I følge resultatene tok han blant annet 205kg i knebøy og 150kg i benkpress.

 

 

Tallak Lyngset tok tredjeplassen, og de to bidro dermed sterkt til at Vålerenga også vant lagkonkurransen med god margin til Oilers:

  1. Vålerenga – 6750 poeng
  2. Stavanger Oilers – 6380 poeng
  3. Sparta Sarpsborg – 6150 poeng
  4. Stjernen – 4955 poeng
  5. Frisk Asker – 4725 poeng
  6. Storhamar – 4505 poeng
  7. Lørenskog – 4190 poeng
  8. Manglerud/Star – 4125 poeng
  9. Lillehammer – 3730 poeng
  10. Kongsvinger – 2095 poeng

(VG)

Dette feirer vi med et saftig sommerbilde fra Instagrammen til Ylven:

 

Renser alle sluk fra Oslo -Capetown.. ? DM for pakkeløsninger..? #poolboyforhire

A post shared by Martin Laumann Ylven (@martinlaumannylven) on

 


 

Seriemester i 2. omgang

Helge Børresen tweeter statistikk fra norsk fotball. Nå har han funnet ut noe interessant, nemlig at Vålerenga i første og andre omgang er som natt og dag.

Vi ligger altså på direkte nedrykk etter første omgang.

I andre ser ting bedre ut:

Enga på topp! Motstanderen har det med å score først, så hvis vi kanskje kan luke ut det og levere fra start så kan dette bli en artig høst.

Og bøfla fra bånn til sølv. Bak oss er de åkke som.


 

Stadiontabbe

Å bygge stadion er en komplisert affære, det har vi alle erfart nå. Men man skulle tro at en relativt stor, profesjonell klubb som allerede eier sitt eget stadion burde klare å få alle brikkene på plass når de bygger en ny hovedtribune. Den gang ei.

Selveste Hearts fra Edinburgh bygger i disse dager ny hovedtribune. Den blir sikkert kjempefin, og skulle etter planen stå ferdig til seriestart. Men det er et problem: De har glemt å bestille seter!

Dermed blir tribuna forsinket, og Hearts har måttet flytte sesongens tre første hjemmekamper til rugby-mekkaet Murrayfield.

Doh!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *