Engamorgen torsdag 10. august: Ny cupfinale. Det hadde vært noe

Ni år siden sist

Vi lever på håpet om en god førjulstid og titter innom idrett som passer bedre til den årstiden.

Årets cupfinale spilles den første advent. Godt det er flyttesalg i Sjappa neste uke sånn at vi kan hamstre dynejakker, skjerf og luer.

For selv om vi synes NFF er teite (generelt og i denne spesifikke avgjørelsen) har vi veldig lyst til å komme oss til finalen igjen. Det har vært lite å juble for sportslig de siste sesongene. Best i motgang, men det finnes grenser. Gi oss ihvertfall et lite håp.

Så jeg stiller på Ullevaal ikveld med håpet i hånda. Så skal jeg synge meg hes, feire den forhåpentlige seieren og, takket være den norske sommeren, bygge litt vinterhud. Så kan vi bytte ut gamle barnevers i desember med “Så tenner vi et bluss ikveld”.

Blir håpet besvart ikveld venter bortekamp mot Rosenborg ik kvartfinalen, helga 26-27. august. 

Til tross for vår motstanders enorme popularitet forventer klubben lite folk idag og åpner bare Gazasvingen og hovedtribunen.

Klubben har lagt ut informasjon før kampen.

Elverum ligger på direkte nedrykk i OBOS-ligaen med 14 poeng. Like mange poeng som Fredrikstad plassen over og fire mer en jumbo Arendal. Jeg skal ærlig innrømme at to av de tre lagene, for meg, ikke hører hjemme i nest høyeste divisjon. Det virker jo som at de tar tak i saken selv, så da slipper hodet mitt å bry seg nevneverdig.

Interessant å bemerke seg er at de har sluppet inn 33 mål på 18 kamper. I de kampene har de kun scoret 16 mål. Så relativt lite farlige foran motstanders mål, men bare litt gavmilde foran egen kasse. Vi sliter med scoringer om dagen så gutta våre må ta ut det lille ekstra idag hvis vi skal kunne feire ordentlig 1. advent i år.

Kampen begynner kl.18:30. Sesongkort kommer gratis inn. Vallekort gjør det ikke.

 


Første treningskamp i hockey

Vålerenga Hockey spiller treningskamp idag mot Frisk Asker, på Furuset Forum kl. 18:30.

Noe dårlig timing kanskje, men gutta må jo få trene på kamper de også.

Billetter selges i døra og koster 50 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *