Engamorgen lørdag 12. august: Velkommen Fitim Azemi

Vår nye spiss foran banen han skal herje med motstanderne på i minst fire sesonger. Foto: Vif-fotball.no

Vi har sett i de siste to kampene at vi har manglet noe foran kassa. Noen som kan ta imot de høye ballene som vi av en eller annen grunn slår inn fra kantene inn i feltet der pygmeene våre ikke får bruk for dem. Igår fikk vi forhåpentligvis løsningen på plass.

Skjer det noe på overgangsmarkedet eller?

Igår skjedde det mye fort. Først la Vålerenga ut en video av draktnummer 9 i trykken, og så la Freddyboy ut en tweet om at “noen” var velkommen tilbake. En kompis ringte meg for å sjekke om jeg visste noe. Jeg var ikke spesielt mye til hjelp. Vi la på røret, og i det øyeblikket la Vålerenga ut nyheten om at Fitim Azemi hadde signert en kontrakt med oss ut sommeren 2021.

Mer om vår nye spiller om litt. Vi må først ta for oss ryktebørsen i forbindelse med denne overgangen. Spesielt tidspunktet.

https://lh3.googleusercontent.com/-futtBp4lzTk/WY24mD2-xqI/AAAAAAAAEHA/1k8EA_Xa4vk9WRDlTHu9YSXw9gM6IU1FgCL0BGAYYCw/h1136/e91e4751-bcb1-45eb-ac0f-b25643b4164c

Så denne tweeten ble lagt ut kl. 15:05. Hvorfor la de ikke ut nyheten seks timer tidligere? Nyheten om at Fitim var klar kom kl.15:40. Skal vi stole på FK Silly Season ble det ikke noe tax-free shopping på Fitim.

Noe sier meg at denne ryktebørsen ikke alltid er verdt så mye.

 

Så vår nye spiss

Fitim Azemi er 25 år og kommer fra Maccabi Haifa. Der har han vært lagkompis med Vidar Örn Kjartansson det siste halve året. I fjor spilte han i Bodø/Glimt-drakta og scoret 12 mål på 29 kamper.

Les mer på klubbens sider

Mannen er hodesterk. En goalgetter med hodestyrke. Det lover veldig godt for oss fremover.

Så nå har vi sikret oss en tidligere seriemester-keeper, og vi har sikret oss en hodesterk norsk spiss med karriere fra utlandet.

Hmmm, minner ikke dette om noe?

 


Kun en seriekamp igjen på Ullevaal

Gårsdagens spalte i Dagsavisen ligger på nett. Ta deg en titt da vel.

 


Toppserien ruller igjen

Vålerengas lag i Toppserien tar imot Klepp idag, i Vallhall kl. 15. Dette er altså første seriekamp siden første juli. Det bør være godt uthvilte spillere for å si det sånn.

Ja, med unntak av EM-sølvvinner Theresa Nielsen da.

Ellers stiller også damene med ny spiss. Camilla Kur Larsen har signert i løpet av sommeren.

Klepp ligger på fjerde plass i serien og slo oss 2-0 på hjemmebane i våres. De har scoret 24 og sluppet inn 17 på 12 kamper.

Vi ligger på åttende plass. Har scoret 20 mål og sluppet inn 17 på 11 kamper. Vi ser derfor frem til en spennende kamp, der vi til slutt får revansje etter vårens kamp.

Rekker du ikke innom Vallhall, så sender Klanens Webradio kampen på Youtube. Sending begynner kl.14:45. Bare trykk på bildet for å komme til kampen.

Foto: Kenneth Berger / Vålerenga Fotball

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *