Engamorgen søndag 13. august: Flyttefest

Etter mandag blir det kun cupfinaler her.

Vi myser litt mer på Fitim Azemi, også er det flyttefest på mandag.

 

Som nevnt i går, Fitim Azemi i boks. Og skal man tro denne videoen (som Aperopet ikke har laget) så er det en plasseringsdyktig hodespiller vi har signert. Ikke en diger fyr som plantes midt i 16-meteren; mer en smidig, men kraftig spiss som er på rett sted til rett tid.

De som har sett Vålerenga i år skjønner at det kan være akkurat det vi trenger. Vi har en tendens til å slå akkurat den typen innlegg han skal ha, men vi har ikke hatt de rette typene til å ta hånd om de.

To ting slo meg når jeg si videoen på klubbsidene, forøvrig. For det første, det er sykt deilig å se han bli presentert på Vålerenga Stadion. Og: hvor lik han er Joel Kinnaman som spiller Will Conway i House of Cards. Eller er det bare meg?

Vi forstår også at Vålerenga har vært ute etter han før, og det skulle bare mangle. Nå er han på plass.

Vi håper papirarbeidet er i orden, og at han spiller mot Tromsø i morra.


 

Ja, det er Tromsø i morra. Og ikke bare det, det er siste seriekamp på Ullevaal Stadion. Noensinne. Smak på den.

Alle billetter koster 104 kroner for å feire at vi flytter. Dette blir ingen tårevåt avskjed, dette blir samme følelse som når man endelig, etter alt for mange år som leietaker, endelig får mulighet til å eie sin egen leilighet. Ikke en ukjent problemstilling i Oslo, forøvrig. Flyttefest!

For mange er det vel så viktig det som skjer etter kampen: da er det frislipp på billettene til åpningskampen på Valle.

Det begynner å bli fullt på langsidene, mens Supportertribunen og Nordtribunen fortsatt har greit med kapasitet. Tipper det blir kø i lukene der etter kampen i morra.

Se status hos klubben


 

I går startet damelaget høstsesongen, og det ble 1-0 seier over femteplasserte Klepp. Et lag vi tapte 0-2 for i mai. Det er sterkt, og det er kanskje ikke så rart det blir seier når du starter med en EM-sølvvinner på backen.

En annen danske debuterte for Vålerenga i den kampen, Camilla Kur startet like godt med en målgivende pasning til Jennie Nordin som ble matchvinner etter seks minutter.

Se video her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *