Engamorgen torsdag 17. august: Ingen kom, men alle kommer

Screenshot fra VPN.

Dødlinjedagen ble ikke spesielt spennende for Vålerengas del spillerlogistisk. På tribunen derimot blir det store spørsmålet om det blir noe ledig. 

Herman Stengel er fortsatt Vålerenga-spiller, men vi fant ikke den riktige stopperen i dette vinduet heller.

Synd med stopperen, men nå er det større spenning om når vi får ny signatur av Herman.

Fordi alle vil jo til Valle.

Det har vært liten tvil, men likevel. 

Første Eliteseriekamp på Vålerenga Kultur og Idrettspark kommer til å en fullstappet kamp. Det har vi visst siden vi hørte om vår nye arena. Det er rett og slett strålende at vår motstander for denne dagen er Sarpsborg 08. Bortelaget genererer ikke den største interessen blant den jevne fotballfan, så tribunen blir i all hovedsak stappet med Vålerenga-supportere og flanører.

Jeg har hatt en viss klump i magen før billettsalget åpnet.

Klumpen har i all hovedsak vært rettet mot om Vålerenga faktisk klarer å generere nok interesse. At Oslo som fotballby hadde mistet livsgnisten. At Vålerenga fremover kun ville skilte med noen få tusen tilskuere mer enn våre Oslo-rivaler, som Skeid, Lyn, Grorud, og KFUM.

Den siste billettoppdateringen vi fikk fra klubben fortalte oss at over 3 600 billetter var revet bort fra supportertribunen, så der er det bare i underkant av 900 ståplasser igjen.

Med 4 500 ståplasser tilgjengelig på supportertribunen gir dette våre mest aktive supportere en veldig viktig oppgave. Vær på plass tidlig. Dropp de to siste halvliterene og ta opp midten av svingen med en gang dørene åpnes. Jo kjappere lokomotivfeltet er igang, jo raskere får man med seg mulige “turister” på egen tribune. Tenk om stemninga blir legendarisk FØR kampen er spilt.

Langsidene var vel utsolgt fem minutter før det åpne salget åpnet, sånn ca.

Eneste sitteplassmulighet du har igjen nå er Nordtribunen, retning Teisenkrysset mot Ringveien.

Dette blir sannsynligvis utsolgt iløpet av dagen.

Billetter til Eliteserie-kampene etter Sarpsborg 08 kampen er visst også i full gang. Neste kamp er jo Brann, så ikke helt umulig at det blir fullt da også.

 


Bortekampen i stasjonsbygda

Det har gått rykter om at vår tribune på Åråsen allerede er utsolgt.

Det viser seg ikke å stemme, men det er ikke fryktelig mange billetter igjen heller.

Vil du synge på lørdag, ta deg en tur innom Sjappa og fiks deg billett med gang.

 


Det ble mye mas om billetter idag, så da avslutter vi med noen litt spesielle fra overgangsvinduets siste dag.

Husker du Mathias Normann som ble sur i våres fordi Bodø Glimt ikke ville selge ham til oss? Han ble endelig solgt nå i sommer til Premier League klubben Brighton. Ikke Vålerenga, men Premier League er likevel ansett som noe bra i fotballverden.

Vel, igår ble Mathias leid ut til Molde for resten av sesongen. All denne flyttinga hadde han sluppet hvis Glimt hadde solgt til oss.

Mushanga Bakenga tok igår turen fra Rosenborg til Tromsø, som passende nok ligger bak Enga (beklager, jeg skal slutte nå).

Visstnok hadde han sett Vålerenga-Tromsø på Ullevaal forrige mandag og “ble imponert over hvordan Tromsø spilte”.

Så enten liker Bakenga å late seg og legge seg ned, istedet for å spille fotball, eller så gjorde han det klinkende klart hvorfor Rosenborg ikke ville satse på ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *