Engamorgen fredag 18. august: Storkamp i morgen!

Bård Finne satte 3-1-målet da vi slo LSK på Ullevaal. Foto: Grydis

Det er fortsatt tre uker til årets soleklart kuleste helg, men helga som starter i kveld er ikke helt dum den heller. Det å reise til Lillestrøm, bli møtt av et kontrollregime som ikke likner noe annet i norsk fotball, og å få en overdose med gule og svarte synsinntrykk høres riktignok ut som et mareritt, men alle som har vært der veit at det å vinne på Åråsen er noe av det deiligste man kan oppleve.

Så i morgen bærer det til stasjonsbygda for å rette opp inntrykket fra de siste kampene. En seier i LSK-VIF henger utrolig høyt for begge lag, så her kommer ingen til å drøye tid fra det femte spilleminuttet. Her blir det garantert trøkk fra start til mål, og Tromsø-kampen kommer til å føles som et vagt minne fra en svunnen tid når vi jublende forlater Åråsen klokka åtte lørdag kveld.

For å kjenne litt på stemninga i troppen før storoppgjøret sendte vi en mann til gårsdagens trening. Der meldes det om så høy temperatur at selv reglene i en av øvelsene førte til raseriutbrudd. Hvis man klarer å styre tenninga i riktig retning i morgen kan dette bli riktig så morsomt. Ellers kunne vår utsendte mann fortelle at Fitim trente alternativt, mens Moa ikke var på plass på feltet. Forhåpentligvis får vi se førstnevnte debutere for Vålerenga i morgen. Og det er bare hyggelig om du kroner debuten med et par scoringer, Fitim!

 

Hvis du fortsatt ikke har skaffa deg billett er Sjappa stedet å oppsøke i dag. Det er fortsatt noen billetter igjen.


 

Iskrigerne tapte for Storhamar

 

Vålerenga Hockey møtte Storhamar til treningskamp på Hamar i går, og reiste hjem med et ikke akkurat betryggende 5-0-tap i bagasjen.

 

I og med at vi møter Storhamar til serieåpning i en hjemmekamp som egentlig er en bortekamp, siden den spilles på Gjøvik, tyder gårsdagens resultat på at vi har en del ting å rette på fram til 8. september.


 

2 x kvartfinale i Trondheim

 

A-laget vårt kjempa seg som de fleste husker heroisk videre i cupen i forrige uke, da de knuste Elverum 1-0 i et fyrverkeri av en kamp. Neste hinder i turneringa er kvartfinale mot Rosenborg, i Trondheim 27. august.

 

I går ble det klart at også G16-laget vårt møter RBK i cupens kvartfinale. Også de får gleden av å spille i Trondheim 27. august. Dermed har tilreisende supportere mulighet til å se Vålerenga slå ut Rosenborg av cupen to ganger i løpet av noen timer!

 

Mer info finner du på klubbens sider.

 

Og du! Husk å plukke opp Dagsavisen i dag, og lese vår faste fredagsspalte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *