Engamorgen fredag 8. september: En helg i Vålerengas tegn

Foto: Aperopet

 

Endelig skjer det. Du kjenner det på hele kroppen du også, gjør du ikke? Helgen du har markert i kalenderen med store røde og blå bokstaver; “VÅLERENGA ÅPNER STADION”, er her. Tidenes Vålerenga-helg! Aperopet starter helgen med hockey, gåsehud og et lite tips til deg som mangler billett til kampen på søndag.


 

Hockey

I kveld starter hockeysesongen med kamp “hjemme” i Gjøvik fjellhall mot Storhamar. Klanen Railways gjør comeback og arrangerer togtur. Ryktene mellom småhus og stille gater skal ha det til at det også er satt opp Vertshusbuss-for-tog på strekningen. Avgang fra Vålerenga Vertshus kl 16.00, her er det fortsatt ledige billetter, 300,- stk tur/retur. Og psst: nevner du at du leste om bussbilletter på Aperopet.no får du billetten for 299,-. Krone spart, der altså.

Om du er av den hjemmekjære typen og ikke liker turer ut av byen er det mulig å ta fredagspilsen og vorspielet til stadionåpninga på den nye puben ØST ved stadion, som åpner i dag! De viser kampen på splitter nye skjermer. Maten er visstnok god også.

For mer hockeystuff, sjekk ut gårsdagens Engamorgen der vi deler noen tanker før årets sesong.

 

Vålerenga – Storhamar, drop kl 19.00.

 


Gåsehud

Så var det helgens virkelig store godbit, stadionåpninga. Vi henviser i dag til vår ukentlige spalte i Dagsavisen der Tronna setter ord på det å komme hjem. I tillegg har vår eminente gjesteskribent Jerusalem levert en fantastisk spesial: for prest og fant. Denne MÅ leses og bør innføres som obligatorisk pensum på samtlige ungdomsskoler øst for elva sammen med Vålerenga kjerke.

Selv dveler dagens Engamorgen ved nye bilder fra innsiden av de foreløpig lukkede portene på Vålerenga Kultur- og Idrettspark:

 


 

Foto: Aperopet

 


 

Foto: Aperopet

 


 

Foto: Aperopet

 


 

Foto: Aperopet

 


 

Og så slenger vi med denne fra klubbens twitterkonto:

 

 

Herrefred, så vakkert!

Apropos vakkert. På sine hjemmesider har klubben publisert et åpent brev, nærmest en skriftlig takketale, til Oslo kommune, Klanen og alle i Vålerenga-familien som har bidratt til å realisere drømmen om et eget stadion, og til alle andre som bryr seg om og gjør Vålerenga til klubben for alle.

Når du er inne på klubbens sider kan du samtidig sjekke ut denne reportasjen med Daniel og Adam som gleder seg til å spille i eget nabolag.

 


Dagens tips

Fikk du ikke ordnet billett til kampen på søndag i tide? Eller har du en kompis, tante eller svigerfar som omsider har fått med seg at Vålerenga bygger nytt stadion og nå tenker at det kanskje hadde vært gøy å overvære en kamp igjen etter mange års sofatitting?

Rolig!

Klubben la denne uka ut noen få restbilletter igjen fra usolgte Valle-kort. Selv om kampen reklameres for som utsolgt i flere kanaler er det faktisk fortsatt mulig å kjøpe billetter til flere tribuneseksjoner. Det gjøres HER. Billetter til supportertribunen selges i Sjappa på/ved/i Vålerenga Kultur- og Idrettspark.

 

Og med det klipper vi snora for denne historiske helgen!

 

… og minner ydmykt om spalten vår i Dagsavisen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *