Engamorgen onsdag 20. september: Nå gjelder det!

Får vi se Azemi fra start i morgen? Foto: Vif-fotball.no

Sesongens viktigste kamp spilles i kveld. Og hockeygutta tapte igjen:

 

Vålerenga Hockeys tre første kamper denne sesongen var forsåvidt respektable med tre ettmålstap mot relativt gode motstandere. Derfor var det litt skuffende at første tur til pølse i vaffel-land ender med 5-0 i sekken. Gutta fortsatte Vålerenga-trenden fra fotballsida med å slippe inn mål tidlig. 22 sekunder, og vi lå under denne gang.

Perioderesultatene 3-0, 1-0, 1-0 sier en god del, men spillemessig var det jevnere. Vålerenga ligger dermed sist i Get-ligaen med 0 poeng på fire kamper, men en statistikk ruler vi på: Utvisninger. Med nye 28 minutter mot Sparta er vi nå oppe i 74 minutter på fire kamper.

Number one, baby!

Dersom du er av typen som liker sånt, kan du se alle målene i 5-0 tapet her.


 

Sesongens hittil viktigste fotballkamp spilles uansett i kveld. Det skal spilles om cupfinale, og vi møter et Sarpsborg 08 som valgte å benke 7 spillere i Tromsø i helga, og tape 5-0 for bunnlaget.

Vi snakker om et Sarpsborg 08 som lå 6 poeng bak Rosenborg med ni runder igjen – et Rosenborg som skal igjennom et gruppespill i Europa League samtidig med serieinnspurten. Allikevel oppførte de seg som om serien ikke betydde noenting. Sikkert kult for bortefansen som tok fly oppover. Og spesielt bedritent var det også mot Viking og de andre lagene som kjemper mot nedrykk.

Når du gjør det, så fortjener du faen ikke vinne noenting. Derfor er ikke dette bare en anledning til å sette skapet på plass for oss, det er poetisk rettferdighet i at Sarpsborg 08 taper denne kampen, og sølvmedaljen i serien.

De slo oss kanskje i seriekampen, men vi kan faen ikke tape to hjemmekamper på rad mot Sarpsborg. Det holder ikke.

Ronny: Få oss til finalen. Få oss ut i Europa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *