Engamorgen mandag 9. oktober: Deng på Hamar

Filip Gunnarsson skyter
Filip Gunnarsson. (Foto: Anders Grydeland via www.grydis.no)

Hockey’n gikk på en smell på Hamar, og vi studerer serieinnspurten for rekruttlaget.

 

Det er fra sine egne man skal ha det, som folk sier. Vålerenga-gutta Robin Dahlstrøm og Kjetil Martinsen scora to og ett mål i 5-1 seieren til Storhamar over Vålerenga. Vi hadde ikke nubbsjans og lå under 3-0 etter 13 minutter. Det ble 36-17 i skudd, og det sier vel sitt. Vålerengas mål ble scoret etter et bra raid av brødrene Gunnarsson.

Sånn ser det ut når et hardsatsende lag møter et Vålerenga på sparebluss, og bønda godter seg. Det er seff like morro å slå oss nå som når vi var gode, men fakta er at dette laget uansett skal se bedre ut. Det svikter i alle ledd, og Storhamar får en enkel jobb. Vi får håpe de er slitne i beina etter tøff barmarkstrening, som betyr sterk form sånn ca halvveis og ut. Vi trenger det, Roy..

Hvis du liker å plage deg sjøl kan du se målene hos TV2.

Hvis ikke det er smertefullt nok kan du lese kampfakta mens du hører på jamringa til Coldplay.


 

Vålerenga 2

Lørdag tok Vålerenga 2 en superviktig seier over Grorud. De tre poenga trengte vi, fordi Brumunddal også vant sin kamp på lørdag, og i går spilte Finnsnes 2-2 i Asker. Finnsnes ledet en god stund i 2. omgang, men Asker utlignet på straffe.

Vi ligger på den siste trygge plassen med 27 poeng, Brumunddal og Finnsnes har 21 poeng hver. Vi har -20 i målforskjell, Finnsnes -17 og Brumunddal -22.

De siste kampene spilles slik:

Runde 25:

Kjelsås – Vålerenga 2

Finnsnes –  Brumunddal

Runde 26: 

Brumunddal – Grorud

KFUM – Finnsnes

Vålerenga 2- HamKam

..Man trenger vel ikke være rakettforsker for å skjønne at den kampen i Finnsnes blir et bikkjeslagsmål uten like. Uavgjort hadde gjort seg der. Dersom noen skal vinne er det kanskje best med Finnsnes, som har en tøff bortekamp mot KFUM i siste runde. Brumunddal burde ha god sjans mot Grorud.

Jeg er noe bekymra for oss sjøl. Kjelsås borte er ikke enkelt, men vi har vært bra de siste kampene. Men det blir vanskelig å avlaste med rutinerte A-lagsspillere når A-laget spiller kamp både torsdag og søndag. Og i siste runde møter vi HamKam hjemme, et Kamma som har vært suverene denne sesongen og har sikra opprykk for lengst. Vi vet åssen det er med lag fra de traktene. Har de en mulighet til å gi Vålerenga en smell, så griper de den med begge henda. Vi kan ikke regne med noe lett oppgjør i siste runde, så jeg ser helst at vi fikser dette sjøl på Kjelsås.

Det skjer førstkommende lørdag kl 13.


 

Damehockey

Som en liten trøst her kan vi ta med Vålerenga Hockeydamenes resultat fra i går:

Sparta 0

Vålerenga 24

Ja, du leste riktig. Vålerenga vant 24-0 over Sparta i Sparta Amfi. Skudd: 75-8

Vålerengas beste spiller i kampen var nok Linn Aakre, som hadde fem mål og to assist, og +15 i statistikken.

Sett på en skikkelig lang progrocklåt fra tidlig 70 og les kampfakta her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *