Engamorgen onsdag 24. oktober: Smørblid Ronny kommer til ØST

Deila har grunn til å smile om dagen. Foto: vif-fotball.no

Det er gode tider på Valle om dagen, mens på Jordal Furuset Forum ser det mørkere ut.

De siste ukene har det vært en fryd å følge Vålerenga. Vi har vunnet nok kamper til at plassen i Eliteserien er så godt som sikret, og til at vi har et grunnlag for å klatre på tabellen de siste fire rundene, samtidig som vi har utløst de herligste kriser i klubbene vi har møtt.

Viking-trener Ian Burchnall innså at spikeren var hamret ned i kistelokket etter at vi hadde valset over laget hans, og Aalesund-ledelsen har prøvd å hanke inn Tom Nordlie for å redde skinnet sitt. Når navnet til Keiko blir diskutert i styrerommet i klubben din, da veit du at du er ille ute, og at nedrykket er nært forestående.

Ikke bare har resultatene gått Vålerengas vei, men spillet vi har vist har vært akkurat sånn Ronny har prøvd å få laget til å spille. Etter nesten en hel sesong med kaving har det altså endelig løsnet, og derfor er det all mulig grunn til å tro at det blir en Ronny Deila i perlehumør vi får møte på ØST i morgen kveld. Tradisjonen tro (hvis det er lov å kalle noe en tradisjon etter noen få måneder) møter Ronny nemlig opp på stadionpuben torsdagen før hver hjemmekamp for å prate med supporterne, og gi en oppdatering på status i laget. Så hvis du har spørsmål til Ronny, eller bare vil høre hva sjefen sjøl har å melde: ØST er stedet i morgen kveld.


 

”Iskrigerne” møtte Lillehammer i Forum i går, i den første av tre kamper denne uka. Og som i kampen mot MS på søndag blir vi felt av alt for mange baklengsmål, og taper til slutt 3-6.

I et intervju med klubbens nettsider etter kampen forteller Roy Johansen at savnet av Morten Ask er stort, og at man håper han snart vil være klar for spill igjen. Dessuten varsler han utenlandske forsterkninger, i form av en back og forhåpentligvis også en forward.

Som alltid kan du se målene fra kampen på TV2.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *