Engamorgen onsdag 1. november: Skriv under ´a Herman!

Foto: Aperopet

Dønnum har forlenget med Vålerenga, nå venter vi på at Herman gjør det samme.

 

Aron Dønnum har signert ny kontrakt med Vålerenga frem til sommeren 2021. Det er musikk i Aperopets ører. Dønnum er en spennende, ung spiller som har utviklet seg positivt, og som viser gode holdninger. 19-åringen har vært ute med blindtarmoperasjon i høst, men da er den rødda unna veien først som sist.

Strålende.

Men en signatur mangler, nemlig Herman. Jeg var ikke fullt så bekymra når det var rykter om Sarpsborg 08, men når Solskjær står og åpenlyst smisker med fyren i mixed zone på Valle blir jeg bekymra. Spesielt når jeg hører rykter om at agenten hans er Solskjærs bestekompis Jim Solbakken. Herman var variabel i sine første år i Vålerenga, men det han har vist i år er nok til å få ny kontrakt. Det er verdt å huske at han kun er 22 år. Sleng gjerne på fire-fem år!

Og hvis du ikke ble skremt nok i går når kidsa kom på døra med knask og/eller knep, sjekk klubbsidene og kostymene gutta kom i på Valle i går. Der har du alt fra supermann og Pablo Escobar til en kanin og Marcus Sandberg som… Vel, skremmende var det.

Trick or treat!


 

Litt nyheter fra provinsen:

IK Start vil bytte logo. Den tradisjonsrike vimpelen skal ut, og inn kommer en slags pikselert versjon av logoen til det nederlandske forbundet:

Dette er en logo det oser byrå av. Er det virkelig ny logo som skal lokke folk tilbake til Sør Arena? Dem om det.

 

Vi tar også med en nyhet fra fylket som kan sies å være norges litt halvtomsete fetter, nemlig østfold.

Der er Tommy Kristiansen tilbake i Sparta, etter han reiste hjem fra Tyskland hvor han floppa skikkelig i Krefeld. To mål, en assist og -7 på 17 kamper.

Nå er han tilbake i Norge, og selvsagt er det Vålerenga tankene går til: “– Martin Ylven og gutta i Vålerenga skal merke at det blir vondt å møte Sparta”.  Ikke lokal rival Stjernen, ikke tidligere medspillere i Oilers. Vålerenga.

Det sier litt om Vålerengas standing i hockey-Norge.

 

Apropos Enga-fokus:

Det er ikke lenge siden Gary Martin prata om Vålerenga når han resignerte for Lillestrøm. Fyren som var på prøvespill i VIF og var griseklar for å skrive kontrakt, men da gikk vi for Deshorn Brown i stedet. Martin havna i LSK, og har vært preget av det siden.

Enga her, Enga der, altså.

 

Men Herman, signér a. Det er mye kulere å bli seriemester på Valle enn evig toer i en forblåst, døll fiskerby med Kjell Magne Bondevik rekende i garderoben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *