Engamorgen torsdag 2. november: Talentfull telemarking på prøvespill

Ronny Deila har invitert Tobias Lauritsen på prøvespill, og tar ham i mot med åpne armer Foto: VIF Media

At det kommer til å skje endringer i Vålerenga-stallen i løpet av vinteren er ingen hemmelighet. Kanskje det er vinduets første signering som trener på Valle i disse dager?

 

Tobias Lauritsen er en ”tårnhøy” spiss som til daglig bøtter inn mål for Pors Grenland i Norsk Tipping-ligaen (nivå 4). I hvert fall hvis vi skal tro Porsgrunns Dagblad.

 

Lauritsen har vært på prøvespill i Odd en stund, men siden Dag Eilev Fagermo er like samlende som en snøfreser endte det prøvespillet opp med en bitter konflikt mellom de to klubbene. PD har beskrevet saken i en kommentar på sine nettsider.

 

Spilleren skal nå være på prøvespill på Valle, og hvis man skal tro denne overskriften (saken er bak betalingsmur) ser det ut til at han har gjort sakene sine bra.

 

Faksimile pd.no

 

Men hvis man heller velger å tro på PDs konkurrent Varden (saken er bak betalingsmur), så kan det virke som om Deila er litt mer avmålt i begeistringen for spisstalentet.

 

Faksimile: Google

 

Moralen: Det er vanskelig å skrive Vålerenga-blogg når lokalavisene rundt i landet legger sportssakene sine bak betlingsmurer, og noen skarve skjermbilder er alt vi har å forholde oss til. Men skulle vi ende med å signere spilleren, så vil det uansett være en stor bonus at vi terger Fagermo i samme slengen.


 

Gratisbilletter til siste hjemmekamp

 

Vi er i siste innspurt av sesongen nå, og kun en kamp gjenstår på Intility Arena før vinterpausen kan komme. Denne sesongen har vi sett begynnelsen på en sjarmoffensiv fra Vålerenga mot de andre Oslo-klubbene, med Engaland-prosjektet, og til sesongens siste hjemmekamp mot Odd søndag 19. november inviteres alle lag fra Oslo og omegn til kampen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *