Engamorgen mandag 13. november: Full Vålerenga-uke

Morten Ask er klar for å møte Storhamar i kveld. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Etter en uke med landslagspause i både hockey og fotball er det deilig å komme tilbake til normalen igjen, med seriespill på både is og kunstgress. I tillegg til at vi har en cupfinalehelg foran oss! Men først ut er ”iskrigerne” som møter erkerival Storhamar til dyst allerede i kveld.

Kampen i kveld blir det tredje møtet med Hamar-klubben denne sesongen, men siden sesongens åpningskamp ble spilt i Gjøvik Fjellhall så blir dette sesongens første møte mellom klubbene i Furuset Forum. De to første møtene har begge endt med tre poeng til hamarsingene, så vi håper på et litt mer balansert regnskap etter i kveld.

 

Sammen med Lillehammer, Frisk Asker og Sparta har Storhamar etablert seg som en jevn tetgruppe i årets Get-liga. Det skiller kun to poeng fra Lillehammer på førsteplass til Sparta på fjerde. At Vålerenga ikke er en del av gruppa på toppen av tabellen er neppe noen bombe, med tanke på at vi gikk inn i denne sesongen på sparebluss, og med et mål om ikke å brekke ryggen økonomisk før innflyttinga i den nye hallen. Men det gjør jo også at det er ekstra deilig å klå et av topplagene. En seier mot Storhamar i kveld kan være den perfekte indremedisin. Så det er bare å møte opp i Forum i kveld! Pucken droppes klokka 19.00.

 

Klubbens hjemmeside har slått av en prat med Jonas Oppøyen i forkant av kampen. Han forteller at treningsuka har vært ekstra hard under landslagspausen, men at de har sluppet opp litt mot slutten av uka, med et par dager fri. Han forteller også om en revansjesugen gjeng etter to tap for Storhamar tidligere i sesongen, og siden vi nå er så godt som fulltallige ser han fram mot kampen.

 

 

Og, du! Husk at damelaget spiller cupfinale i Telenor Arena på lørdag! Har du huska å skaffe deg billetter? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *