Spillerbørs: Vålerenga – Strømsgodset 3-1

Foto: Grydis.no
Banens beste: Ghayas Zahid. Foto: Grydis.no

 

Vi publiserer spillerbørs hver runde, og kårer banens beste. Spilleren som blir banens beste får poeng i høyremargen.

1. Serierunde, vurdert av Christian Heggen. 

 

Michael Langer 5 – En kamp helt på det jevne, uten å bli satt på de helt store prøvene. Må, som i fjor, bli mer presis på utspillene sine. Er for mange som havner over sidelinjen.

Niklas Gunnarsson 4 – Scorer et fint mål, men sliter med plasseringsevne og overblikk defensivt, noe Strømsgodset også ble klar over etter hvert. Er heller ikke presis nok de gangene han er med forover på banen.

Simon Larsen 5 – Sliter med mye av det samme som Gunnarsson defensivt, men har i år en makker i Wæhler som er flink til å falle av og sikre bakrom. Alt i alt en kamp på det jevne.

Kjetil Wæhler 6 – Endelig en sjef i forsvar. Ja, han scorer selvmål, og virker til tider litt rusten i klareringsspillet, men tar ansvar og styrer forsvaret med stø hånd. Er også godt å se at det er kommunikasjon gjennom hele kampen med både keeper og midtbanen.

Ruben Kristiansen 5 – En god førsteomgang offensivt. Litt mer varierende defensivt, men en helt grei gjennomført kamp.

Christian Grindheim 7 – Kaptein og sjef som styrer skuta med stø hånd. En meget god føsteomgang. Litt mer anonym i andre, og klarer etter hvert som gutta blir slitne ikke å flytte laget høyt nok i banen. Men har stort sett god kontroll på det som skjer.

Sivert Heltne Nilsen 6 – Som i fjor er det en god start på sesongen for Heltne. Vinner mye dueller defensivt, og bidrar også en del offensivt. Vi får håpe han har lært av fjoråret, og holder nivået hele sesongen.

Ghayas Zahid 7 BB – En litt avventende start, men tok mer og mer tak i kampen. Er en konstant trussel for godset-forsvarerne, og er med på å skape det meste av det Vålerenga har av sjanser og mål i dag.

Daniel Fredheim Holm 5 – En lovende start på kampen, men blir mer og mer borte etter hvert som kampen skrider frem. Jobber godt defensivt, men skaper ikke nok offensivt.

Deshorn Brown 5 – Har vanskelige arbeidsforhold i hele kampen, og får ikke mulighet til å true bakrom nok til å få brukt farten sin. Jobber og sliter mens han er på banen, og presser forsvaret til å gjøre en del enkle feil. Viser at han ikke er redd for å gå i dueller, og jobbe hjemover når det trengs. En grei kamp, men håper han viser mer senere.

Rasmus Lindkvist 5 – En konstant trussel på kanten i førsteomgang sammen med Kristiansen, men blir, naturlig nok, sliten utover i andre. Trenger nok litt tid på å komme i topp matchform etter skadeavbrekket.

 

Innbyttere:

Alexander Mathisen 5 – Den nye Freddy viser at han blir en viktig “utility player” i år også. Kommer nok inn for å avlaste Gunnarsson på sin side, samtidig som han kan skape problemer for motstanderne offensivt.

Daniel Braathen 6 – Viser at han har fysikken til å være ett angrep alene, og har en eksplosivitet få andre kan skilte med i Norge. Hvis motivasjonen er der, blir han en viktig brikke for Vålerenga i 2015.

Herman Stengel For kort tid – Et positivt innhopp, selv om han fikk for kort tid på banen til å gi en ordentlig vurdering.

4 kommentars på “Spillerbørs: Vålerenga – Strømsgodset 3-1

  • 7. april 2015 i 06:06
    Permalink

    Zahid må ta skylda for baklengsmålet. Holder på ballen for lenge, mister den og Godset kontrer inn målet.

    Svar
  • 7. april 2015 i 07:45
    Permalink

    En god børs, er vel kun uenig i Brown og Zahid. Syns begge to får en for høy karakter. Særlig Zahid, har mange farlige ballmiss og jevnt over dårlige/feil valg offensivt. Pluss for initiativ og at han skaffer straffe, maks 5+ hos meg.

    Svar
  • Tilbaketråd Kampreferat: Vålerenga – Strømsgodset 3-1 | Aperopet

  • 7. april 2015 i 13:25
    Permalink

    Enig i at Zahid ikke var banens beste, synes Grindheim fortjente den. Brown var jo knapt involvert og burde vært nærmere 3 enn 5. Min ydmyke mening.

    Kult at dere lager spillerbørs!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *