Engamorgen tirsdag 13. februar: Vålerenga til Marbella mens vi lider

Aperopet har det fra sikre kilder at det ser sånn ut der Vålerenga er nå. Foto: Pexels

Ting er ganske stille nå. Gutta har reist til Marbella, hvor de skal slikke sol og møte Rubin Kazan på søndag, og Molde neste onsdag. Mens vi lider i snøhelvete her oppe i landet for spesielt interesserte. Vi ser på troppen, mimrer om hockey, og godter oss over en karantene.

 

Troppen er verdt å merke seg. Peter Michael er med nedover, det er spennende. Agyiri er tilbake fra Manchester City og blir med nedover. Kun Enar Jääger blir hjemme grunnet væskeansamling i kneet, noe jeg kan skrive under på at er relativt ubehagelig å spille fotball med.

Magnus Lekven er med nedover men må trene alternativt fordi han fikk noen smeller i møtet med idiotgjengen fra Nadderud sist.

Ellers er det ganske stille. Get-Ligaen har OL pause. Jaggu bra for OL at de klarte å lande en avtale med Get-ligaen.

Fra spøk til alvor: Vi gleder oss til hockeygutta tråkker i gang mot Sverige. Her er det bare å krumme nakken og trampe på. Jeg har fortsatt varme minner om kvelden i Globen da Norge kjempa med nebb og klør og slo Sverige i egen hule. Utrolig at det var helt tilbake i 2011, jeg føler det var som i går når Tollefsen jaga Henrik Zetterberg rundt isen som en pitbull på speed, og Haugen reddet den avgjørende straffa.

Se det igjen her

 

Nå håper vi på nye hockeyminner, selv om laget har lav Vålerenga-faktor.

Når vi først er inne på hockey kan vi jo ta med at Norges mest ufyselige hockeyspiller, Josh Soares, har fått seks kampers karantene for hodetaklingen på Jonas Oppøyen. Soares er også Oilers mestscorende spiller, og det sier litt om hvorfor laget ligger der de ligger. Nå må ha stå over de fire første sluttspillkampene. Håper de ryker i kvarten.

 

Ellers ser det litt dårlig ut med oppdateringer fra oss denne uka. En er på fylla i California, en er på flyttefot, en har massiv manflu, og resten aner vi ikke.

Vi kommer tilbake dersom det skjer noe drastisk, men det er vel lite sannsynlig at det kommer noe stort Vålerenga-nytt nå før treningskampen til helga.

 

Ha en fin uke!

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 13. februar: Vålerenga til Marbella mens vi lider

  • 13. februar 2018 i 15:11
    Permalink

    Torsdag kl 16.00 er det kamp mot Tromsø, hvis værgudene spiller på lag så letter flyet jeg skal være med 06.25 fra Gardermoen og da vil jeg ankomme Marbella i god tid før kamp!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *