Engamorgen 7/4-15: Nyhetskarusellen

 

Nyhetskarusellen spinner rimelig fort akkurat nå. Her er formiddagens Enga-nyheter.

Wikimedia Commons PD-Old

Det var en mer eller mindre perfekt serieåpning i går, nå bør entusiasmefaktoren være rimelig høy fremover. Det er mye positiv oppmerksomhet i media.

 

I Dagbladet er fokus på at Zahid falt lett når han fikk straffe, selv om de understreket at det var rett. Det var bare at han falt ganske klønete. Rekdal sier at “Mine spillere skal ikke falle, uten at det er skikkelig kontakt”. De melder også at Deshorn Brown skuffet, men at Vålerenga har flere som kan score. De følger opp med interjvu med Deshorn Brown i dag som er verdt å lese, han forteller at han liker stilen til Enga og om mulighetene for å putte 25. Kjetil Wæhler er litt kritisk til Langer, og mener baklengsmålet kunne vært unngått hvis Langer sto i mål. Og Rekdal hyller guttas 3-1 scoring, som må sies å være dritfin.

Stort sett positivt fra Dagbladet. I VG er det vinklet slik at Vålerenga “datt sammen” etter hvilen. Kanskje litt krasst, det burde være åpenbart at Godset har fått hårføneren i pausen og står på mer. I tillegg kommer Rekdal med et skikkelig stikk til Aalesund. VG’s Knut Espen Svegaarden vil ha Grindheim inn på landslaget for å tilføre rutine og stabilitet. Siden media stort sett ser ut til å ta ut landslaget til Høgmo, så blir det vel sånn, da.

Rekdal kommenterer dette i NRK, hvor han syrlig sier at “Mange kan spille seg inn på et lag som taper 1-5“. NRKs ekspert Kalle Løken mener Enga kan havne helt i toppen denne sesongen, hvis vi har flyt og unngår skader.

Dagsavisens Egil Sæther mener Vålerenga imponerte i seriepremieren. Til Nettavisen hyller Wæhler lagets karaktér. Aftenposten har også fokus på 3-1 scoringa, som Rekdal beskriver som “verdensklasse”

TV2 kjører en meget klikkbar overskrift på Sporten: “Vålerenga-marerittet fortsetter for Godset“. Inne i saken hyller de perlescoringene til Enga.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *