Engamorgen onsdag 7. mars: Opp i ringa!

Opp i ringa i kveld, Ylven! Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Det er nå noen timer til siste mulighet til å redde et snev av ære for hockeygutta.

I kveld er det nemlig vinn eller forsvinn for VIF Hockey. Det vil si, ”forsvinn” blir det nok uansett. Fire seire på rad er åpenbart en for stor bestilling. Så kanskje ”vinn eller avslutt sesongen på et så nedrig vis at det ikke er Vålerenga verdig” er en mer treffende karakteristikk av kveldens kamp.

 

Lillehammer leder 3-0 i kamper før kveldens batalje, og med ett tap til så blir det tidlig sommerferie på gutta. Men forhåpentligvis kan vi avslutte med en siste hjemmeseier. Som Skog skrev i gårsdagens Engamorgen så mistrives Lillehammer i Forum. Jeg skjønner dem i og for seg godt, for jeg savner Jordal hver gang jeg er der, men la oss nå for faen utnytte det snevet vi har av hjemmebanefordel og gi Lillehammer en nesestyver før sesongen er over. Om ikke annet så for å redde ørlite grann av æren.

 

Her er det bare å møte opp på Furuset. Pucken droppes klokka 19.00 og gutta kommer til å trenge all den støtten de kan få.


Tabelltipping

 

Husk at Aperopets tabellkonkurranse ruller og går. Vi har allerede fått inn flere tabelltips enn i fjor, så her blir det kniving om premiene fra Sjappa.

 

Hvis du vil sende inn ditt tips er det post (ætt) aperopet (dått) no som gjelder, eventuelt kan du legge igjen en kommentar på denne saken.

 

Trenger du tips og inspirasjon kan du jo kaste et blikk på (de ikke helt ferdigstilte) tabelltipsene til Eurosport, VG og Nettavisen.

Kun de to siste har plassert Vålerenga så langt, men begge setter Oslos stolthet på en sjetteplass. Jeg velger å ikke tenke på at VG nesten konsekvent har tippa Vålerenga en håndfull plasser høyere enn der vi faktisk endte opp de siste ti åra (kun med unntak av 2011 og 2013).

Èn kommentar på “Engamorgen onsdag 7. mars: Opp i ringa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *