Engamorgen onsdag 14. mars: Et smartere, mer hata Vålerenga

Dette blir en sesong alle vil ha med seg. Foto: Anders Grydeland, grydis.no noæ

Vi fryder oss fortsatt over seieren i serieåpningen og alle de bitre bondetårene. Samtidig ser vi frem til søndagens hjemmeåpning og ny kamp med våre lokalhelter. 

Tre poeng og plutselig er vi det minst sportslige laget i norsk fotball

En av mange vakre tweets fra folk vi regner med ikke liker Vålerenga. Ikke medregnet Tjernås altså.

Det er så deilig. Det er så ufattelig deilig. Vi kommer ikke utenom at det siste kvarteret + tilleggstid på mandag spilte Vålerenga eksepsjonelt kynisk på, på en kjip bane mot et kjipt lag. Krampetendensene og julingen gutta tok gjorde litt ekstra vondt, så det tok litt lenger tid å hente seg inn. Når sant skal sies er det vel forståelig. Våre to “verste” ga virkelig jernet. Amin Nouri viste tidlig at kramper ville komme. Abdisalam Ibrahim gikk jo inn med dødsforakt i alt, og “sportslige” KBK gjorde alt de kunne for å både skade ham og få ham utvist. Du tar en ekstra hvil når det blåses da – så lenge du leder, selvfølgelig.

Dette er veldig utypisk Vålerenga. Ikke siden høstsesongen 2004 har vi spilt så mye på resultat som vi gjorde denne serieåpningen. Samtidig synes jeg ikke vi gjorde det på bekostning av vårt eget spill. Det var sjeldent vakkert, men det var likevel flere tilfeller med vakker fotball. Detaljer som viser oss hva sesongen kan by på. Sesongen vi skal være gode, men ikke dumme. Det lar vi heller våre motstandere være.


 

Lokale helter

Reidar Sollie i Dagsavisen fortsetter med grundig dekning av Vålerenga Fotball. I denne saken, dessverre Paywall for de som ikke driver med sånt, fokuserer han på at seks av spillerne i startelleveren i serieåpningen er fra Stor-Oslo. I tillegg kom to lokale gutter inn fra benken.

Perfekt med tanke på fremtiden og Engaland-prosjektet der klubben ønsker å knytte sterkere bånd til næreklubbene. En ting er at Vålerenga er fett og det er kult å dra på kampene, men når han utrolig gode fyren fra nabolaget plutselig kler seg i den blå drakta blir det enda litt kulere å besøke Intility Arena.

Se ikke bort ifra at Amins gamle kompiser fra Mortensrud skal på kamp på søndag. Sannsynligvis sammen med Abdis kompiser fra Fjellhamar.

Men landslaget forblir uinteressant en stund til på Mortensrud. Vår gamle helt, Ghayas Zahid, er visst for god for tamme Norge. 

I kveld er det et stort Engaland arrangement på Intility Arena, hovedsakelig for kidsa og unge voksne.

Sjekk det ut her og se om det er noe for deg.

 


Du skal vel ihvertfall se tre damekamper i 2018

Da tar du turen innom denne nettsiden og bestiller sesongkort til den nette sum av kr. 300,-*

Damene tar imot LSK Kvinner, lørdag 24. mars kl. 17. I tillegg skal vi møte Lyn denne sesongen, pluss flere lokaloppgjør. Som om du trengte flere insentiver for å besøke Intility Arena.

*Flere prisvalg. Velg selv.

Sesongkortprisen er avhengig av at man når målet på 300 kort innen ni dager. I skrivende stund er det solgt 181 kort, så det ser bra ut.

Èn kommentar på “Engamorgen onsdag 14. mars: Et smartere, mer hata Vålerenga

  • 14. mars 2018 i 07:16
    Permalink

    Aldri har jeg sett så mange blide supportere som etter at Vålerenga var kyniske men ikke usportslige i kampen mot Kristiansund. Det var KBK som var usportslige men de er jo læregutter i Eliteserien.
    Forøvrig var det Aron Dønnum oppvisning i går med hat trck mot Stabæk 2 ! Feiringa etter 4-1 var av en helt annen klasse enn det Mini drev på med i sin tid!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.