Engamorgen lørdag 17. mars: Lindström for Norge!

 

Tobias Lindström vil spille for Norge. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Det er ikke lenge siden Tobias Lindström skrev en fem års kontrakt med Vålerenga, og som om ikke det var nok – nå melder han seg til tjeneste for Norge. Allerede i starten av januar leverte han søknad til UDI, og det ligger i kortene at han skal spille VM for Norge dersom han får alt i orden i tide.

 

VM går i Danmark, og starter 4. mai. Norge møter Latvia, Tyskland, Finland, Canada, Danmark og Sør-Korea i Herning.

Dette er fabelaktige nyheter. Tobias Lindström kommer til å gå inn i historien som en av de største utlendingene klubben har hatt i min bok, og det sier ikke reint lite. Det virker som han virkelig har slått rot her. Topp!


 

Nytt lag i Get-ligaen

Kongsvinger har rykket ned fra Get-ligaen, og det betyr at enten Ringerike eller Narvik rykker opp. Litt bekymringsverdig at hvert eneste lag som rykker opp ser ut til å brekke ryggen økonomisk og bli kasteball. Men Kongsvinger har fått prøve, nå blir det opptil noen andre.

Personlig håper jeg på Narvik. De har bedre hall, og forhåpentligvis et entusiastisk næringsliv som kan støtte opp rundt laget.

Også er det greit å få spredd denne sporten også. Dersom Narvik er en suksess er det mange byer nordover som kan komme etter.


 

Sesongkort for damene

Husk å kjøpe sesongkort for damene. 300 spenn, så får du alle matchene. Det er et røverkjøp. Og med tanke på de bikkjeslagsmåla vi kommer til å få mot LSK er det verdt inngangspengene alene. Også har jo Lyn rykket opp, i tillegg til at det blir oppgjør mot Røa og Stabæk..

Kjøp sesongkort her


 

Vær

Nordmenn elsker å prate om vær, og selv om jeg personlig mener vær er for nordlendinger – slapp av. Det blir ikke bikkjekaldt på søndag.

Jeg mener, dette er historiens første sesongåpning på Valle. Mener du at du skal gå glipp av det fordi det er nesten kuldegrader? Tyskere går på fotballkamp i -15 grader hele vinteren.

I går møtte over 50.000 tilskuere opp i vinterkulda i Kiev for å se Europa League. Så ikke faen om jeg skal gå glipp av serieåpninga, og det skal ikke du heller. Våren er rett rundt hjørnet, og det kan faktisk se ut som det blir en varmegrad eller to til kampstart. Så ta på solbrillene og hawaiiskjorta.

Fotballsesongen er i gang!


 

Lassen Frisør

Facebook-grupper er ikke bare for å spre konspirasjonsteorier og drapstrusler mot politikere. Vålerenga Hockeygruppa Felt E har en mann som åpenbart sitter på en gullgruve av gamle klipp og annet Vålerenga-relatert snacks.

Som denne her. Hvem kan navngi disse fire, snasne gutta?

Cred: Dolph/Felt E

 

Èn kommentar på “Engamorgen lørdag 17. mars: Lindström for Norge!

  • 17. mars 2018 i 12:10
    Permalink

    Gutta hos Frisøren er: Eivind “Jesus” Arnevåg, Egil “Snappern” Johansen, Geir Mediås og Øyvind Husby

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *