Engamorgen torsdag 22. mars: Sesongstarten nærmer seg for damelaget

Damelaget sesongåpner på lørdag

Sesongstarten nærmer seg! Ikke bare den imaginære sesongstarten som Sandgrenbrygg lanserte i går, i et forsøk på å slippe å forholde seg til forbundets idiotplanlegging. Nei, vi snakker om den helt reelle sesongstarten til det som kanskje er Vålerengens Idrettsforenings klareste medaljekandidater denne sesongen. Klokka fem på lørdag er det nemlig damelagets tur til å starte toppseriesesongen, og for et åpningsoppgjør vi kan vente oss!

I det gule hjørnet finner vi laget som har vunnet serien fem av de seks siste sesongene, og som har vunnet ”the double” på tre av de fire siste forsøkene. Vi snakker åpenbart om et lag som har noen kvaliteter, men med en sånn seiersrekke lukter det også hovmodighet lang vei.

 

I det blå hjørnet finner vi utfordreren, laget som skal sørge for at både hovmodigheten og seiersrekka står for fall. Laget som har brukt silly season ekstremt godt og forsterket både på trener- og spillersiden, og som seiler opp som en soleklar favoritt til å vinne serien.

 

Velkommen til Vålerenga mot Setskog/Høland Team Strømmen LSK Kvinner FK!

 

Hvis du ikke er en av de over 300 som allerede har kjøpt sesongkort til damelagets kamper så har du fortsatt muligheten.

300 kroner er prisen for hele herligheten, og bare lørdagens kamp alene er verdt godt over halvparten av det beløpet, spør du meg. Og tar du med at vi også skal møte både Lyn, Stabæk og Røa i løpet av sesongen, så er det en no-brainer. Sesongkortet kommer til å være det kjøpet som gir deg mest valuta for penga i 2018.

 

En som er aktuell for en plass i troppen før lørdagens kamp er stopper Ingrid Buer Søndenå. Det er ekstremt imponerende med tanke på at hun for bare et halvt år siden ble hasteoperert for hjernesvulst. Til NRK forteller hun at hun klarte å holde seg rolig fra hun fikk sjokkbeskjeden og til hun ble operert noen dager senere, men at hun savnet fotballen.

 

– Målet mitt var jo å komme tilbake så fort som mulig, og det har jeg klart. Det er kanskje dumt å si, men det verste var ikke å få lov til å spille fotball.

 

Vi i Aperopet er også glade for at du får lov til å spille fotball igjen, Ingrid!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *