Sarpsborg 08 – Vålerenga 3-0 Vi svinger i år også dere

Sesongens første ordentlige prøvelse og vi røyk så det sang.

Hvorfor taper vi idag? La gå at Sarpsborg 08 er et sterkt lag, men dette tapte vi fordi vi la fra oss de gode taktene fra de to første serierundene. Høyt press og kollektiv ofringsvilje var borte. Vi våknet egentlig ikke før etter 35 minutter- Fra da spilte vi ikke så galt, men det varte ikke lenger enn til vi fikk 2-0 i rævva, etter 66 minutter. 31 minuter med grei fotball altså. Det positive vi kan ta med oss fra denne kampen er at Ernest Agyiri er tilbake og at Sam Johnson aldri slutter å jobbe.

Børs:

Adam Larsen Kwarasey – 4 – Egentlig grei kamp. Kan sikkert være med på å styre forsvaret mye mer. .

Sam Adekugbe – 4 – Blir lurt før første scoring og taper altfor mange dueller.

Ivan Näsberg – 3 – Setter tidlig strandard for det usikre forsvarsspillet.

Jonatan Tollås Nation – 4 – Kunne med hell vært mer sjef i et hanglete forsvarsledd, men likevel vår sterkeste spiller.

Amin Nouri – 4 – Flere merkelige taktiske disposisjoner, blant annet foran første målet der han løper vekk fra Mortensen for å ta plassen Tollås allerede opptar. Jobber generelt godt, men vi forventer bedre.

Daniel Fredheim Holm – 4 – Nok en sjef uten makt idag. Skulle vært drivkraften som holdt oss inne i kampen, men det ble lite driv.

Magnus Lekven – 3 – Ut 69. min. Noen gode involveringer, men generelt usynlig.

Abdisalam Ibrahim – 3 – Kriger godt, men gjør flere taktiske blundere. Ut etter 45 minutter.

Simen Juklerød – 3 – Alltid èn dribling for mye. Får ballen mye, men gjør svært lite med den. Ut etter 75 minutter.

Chidera Ejuke – 4 – Aldri kjedelig med Chiddy på banen. Kunne vært tungen på vektskåla vår vei, men dette var ikke dagen.

Sam Johnson – 5 BB – Kanskje den enkleste BB vi kunne gitt. Kun grunnet hardt arbeid fra mannen selv og at laget ellers underpresterte. Høyt og lavt. Arbeidsjern. Alltid klar for skuddet.

Innbyttere:

Samúel Kári Friðjónsson – 4 -Inn 45. min. Første han gjør på banen er å skyte og gir oss et lite håp, men det ble med håpet.

Ernest Agyiri – 4 – Inn 69. min. Fikk vist seg taklingsvillig, men ellers usynlig.

Fitim Azemi – Inn 75. minutt. For kort tid.

Permalink

Det var ikke mye ta fra denne kampen idag. Vi ble satt under press umiddelbart, og forsvaret var særdeles usikkert. Det var rett tilbake til gamle synder hvor man ikke får satt inn kontante taklinger, så fikk man flyttet opp spillet gang på gang. Forsvarslinja var heller ikke stødig idag. Og offensivt så kladdet det noe veldig. Det er så veldig ideløst og det toppes av pasninger og crossere som ikke er tilfredstillende.

En annen sak man la merke til er at våre spillere må ha langt flere touch for å få kontroll på ballen. Det gjør at motstanderen komer opp. Han som terroriserte Nouri gjennom kampen brukte få touch og utfordret

Men grattis til motstanderen. De vinner fortjent. For øvrig mye rare resultat i øvrige kamper. Hyggelig at småfugler fikk deng. Det er jo en trøst. Men at Ranheim skulle filleriste Stabæk til de grader, ja basert på resultat er veldig overraskende. Så moste Sandefjord Start