Engamorgen tirsdag 10. april: En ny start!

Felipe Carvalho, stopper. Foto: Grydis.no

Etter noen få spilleminutter i sin første kamp i Vålerenga lørdag hadde Felipe Carvalho satt seg i respekt. Det var kontant. Det var tydelig og det var med autoritet. For hans del var det en ny start. Og når vi skal til Sørlandet på lørdag legger jo ordspillgudene opp til at det er nettopp dette vi kan få.

Start har åpnet sesongen ujevnt. I første kamp presset de høyt og aggressivt og spilte de et flott spill med raske kortpasninger samtidig som det gikk ganske fort framover. Raskt og effektivt, fin fotball og 4-1-seier mot et Tromsø-lag som er tippet rundt dem på tabellen.

I andre kamp gikk kortpasningene seg fast i balltrilling, og selv om Start hadde ballen hele tida, ble det effektivt demmet opp for av et Sandefjord-lag som ellers har sett ubrukelige ut. Før kampen var over sto det 1-4 på resultattavla.

Og i går hadde Start sin tredje kamp, der deres små teknikere kom til kort mot et ganske forutsigbart og fysisk Lillestrøm-lag som kjempet hardere og bedre. Det lille Start kom til av farligheter var det den raske teknikeren Kevin Kabran som sto for. VIF må ppasse på at høyrebacken ikke blir fraløpt av ham.

I sum viser det et lag som kan gi oss en ny start.

Dette er et lag som er svakt nok til at de skal være mulig å slå, men det krever defensiv kontroll og offensiv kreativitet fra vår side. Det krever også at de som er på tribunen bidrar og kjemper laget fram.

Altså: Lørdag 18.00 på Sparebanken Sør Arena: Start-Vålerenga.

Til det som er utpekt til årets tur kjører en serie vålerengabusser nedover mot Sørlandet på lørdag. Klanen har oversikten.

Billetter finner Vålerenga-supportere bak denne lenken.

 

Ellers byr helga også på et par andre Vålerenga-kamper:

I Toppserien er det Vålerenga – Kolbotn, søndag 15:00 på Intility Arena.

Og senere søndag: VIF 2 – Egersund, klokka 18:00 på Intility Arena.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *