Engamorgen torsdag 19. april: Debut, scoring og 8-0!

Vålerenga-debutant Kristoffer Klaesson. Foto: Grydis.no

Vålerenga gjorde en god jobb på Årvoll – hvem vil vi ha i neste runde? Også feirer vi et opprykk!

 

Det var riktig så hyggelig på Årvoll i går. Vi fikk hjemmebakt sjokoladekake, 8-0 og publikumsrekord. Vi fikk debutanter i Kristoffer Klaesson og Joao Meira, og Meiras første scoring for klubben. Og unga fikk møte sine helter etter kampen. Det er sånn det skal være i cupens tidlige runder. Vårt resultat var ganske bra, men fortsatt litt bak rekorden som er 12-1 mot Oldenborg i 2011.

Årvoll er kanskje ikke med i Engaland-prosjektet, men Årvoll ER Engaland. Det er også en skikkelig breddeklubb i Oslo, så de penga kommer godt med.

På Ullern var Stabæk millimetre fra å bli utslått av hjemmelaget, men scoret to mål helt på slutten og berget ekstraomganger med 2-2. Det ble 5-3 til slutt. Andre steder kan det nevnes at Ålesund røyk for Bergsøy IL fra 4. divisjon, hvor de attpåtil ga bort en 1-0 ledelse. Og Lyn tapte ikke overraskende for Ørn Horten. Som vi vet – et tøft sted å spille cupkamp!

Så hvem vil vi ha i neste runde?

Potensielle lokale motstandere kan være for eksempel Grorud, Bærum. Skeid, Asker, Kjelsås eller Lørenskog. Hvis NFF ikke velger å sende oss lenger ut i provinsen.

For å være helt ærlig er jeg litt redd for Asker og Grorud. Asker har ambisjoner om opprykk fra Postnord-Ligaen, og knuste Follo FK 5-0 hjemme. Grorud IL er også et sterkt lag i 2. divisjon, og serieåpnet med borteseier over Hønefoss før de slo Tønsberg 2-0 hjemme. Bærum har vi spilt mot før.

Personlig synes jeg det hadde vært artig med kamp mot Skeid og alle kjenningene der, eventuelt Lørenskog som trenes av Vålerenga-mannen Julian Madsen. Eller så er det hyggelig med en trikketur til Kjelsås!

Hva vil du? Gi din stemme i pollen under. (Beklager at stemme-knappen har litt svak tekst!)

Hvem vil du ha i neste runde ?

  • Skeid (56%, 102 Votes)
  • Noen andre! (19%, 34 Votes)
  • Lørenskog (14%, 25 Votes)
  • Kjelsås (12%, 21 Votes)

Total Voters: 182

 

 


 

Opprykk!

Vi tar med den strålende nyheten om at Vålerenga Håndball herrer er tilbake i det nest gode selskap etter å ha rykket opp til 1. divisjon onsdag kveld. De slo Bjørnar hele 37-24 i kvalifiseringen. Kampen ble dessverre spilt nøyaktig samtidig som cupkampen på Årvoll, men dette er fantastiske nyheter. Nå gjelder det å stabilisere seg i divisjonen, og se om man på sikt får på plass en elitesatsning.


 

Vår mann på insiden

Kanskje det ikke var så rart at vi slo Årvoll, vi har nemlig en mann på insiden!

Årvoll-kaptein Jens Olav Andersen Grønhaug er nemlig i speiderteamet til Lars Tjærnås, kan Dagsavisen (+) avsløre.

Han har allerede skrevet opp 18-åringen Ahmad Abbas på lista, og han spilte hele kampen mot oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *