Vålerenga – Molde 0-0: Enter Mr. Boof

Dette var vel egentlig 90+ minutter med lidelse. Jeg hadde følelsen av at hvem som helst kunne score når som helst kampen igjennom.

 

Vi kommer til flere store sjanser, og det gjør Molde også. De fleste av Moldes sjanser mot oss kommer fra sidene. Nouri, men også spesielt Ivan sliter defensivt mot Fredrik Brustad. Det var egentlig rått parti, men Adekugbe var ikke å benken så da må vi gå ut fra at han er skadet.

I midten regjerer Nation og Carvalho. Gutta gjorde en meget god jobb mot han Carsten Jancker-gutten Molde hadde på topp.

Fremover over spesielt Sam Johnson knallhardt. Dette var en spennende fotballkamp som hadde det meste, men vi vet jo at media kun kommer til å fokusere på en eneste ting: Straffa.

Molde-spilleren går forbi, sparker ballen litt for langt, og legger igjen beinet sitt helt bevisst. Adam tar det, og da er det jo faktisk straffe. Dommer mener åpenbart at han konstruerer straffesparket, noe han faktisk gjør. Men det er fortsatt forbløffende at han ikke blåser på det. Takk skal du ha. Det som skjer i forkant av den situasjonen er jo forøvrig total katastrofe hvor vi blir skikkelig overkjørt på en kontring etter en corner. Mindre av det, takk!

Selv om det ble målløst kan vi vel være enige om at folk som tok turen på Valle denne kvelden ikke akkurat ble skremt vekk.

Børs:

Adam Larsen Kwarasey – 5 – Holder utrolig nok nullen. Gjør en del gode redninger, men må slutte å leke utespiller. Kunne kosta oss et baklengs på egen hånd. Heldig på straffa, men det er lov å være det.

Ivan Näsberg – 4 – Sliter med posisjonering defensivt, og veldig med farta til Brustad. Er åpenbart midtstopper, men når Adekugbe er ute så må han spille der. Greit med oppover, selv om innleggskvaliteten er middels.

Jonatan Tollås Nation – 7 – Spiller en meget solid kamp i midtforsvaret.

Luis Felipe Carvalho – 7 BB – Like a boss. Tøff i duellspillet, god en mot en, redder oss flere ganger. Erger på seg motspillere, bla Moström som dro på seg kort etter å ha stemplet han.

Amin Nouri – 5 – Sliter også litt defensivt, men ikke så mye som Ivan.

Daniel Fredheim Holm – 6 – Bra første omgang, jobber og sliter og lar seg ikke overløpe. Lurer på om han går litt tom utover i 2. omgang, ut etter 68″

Magnus Lekven – 6 – Spiller en av sine bedre kamper. Leser spillet og avskjærer mange pasningsforsøk fremover. Kåler noen ganger, men stort sett veldig bra.

Samúel Kári Friðjónsson – 6 – Jobber greit, mye opp i press. Falt litt mot slutten da Molde fikk noen farlige overganger.

Bård Finne – 6 – Meget god første omgang. Faller også litt utover i andre, byttet ut etter 59″

Chidera Ejuke – 6 – Chiddi er Chiddi. Varierer fra fremdragende til å drible seg sjøl. Er veldig farlig når han går til dødlinja og slår inn. Pluss for løpskapasitet og defensiv jobbing.

Sam Johnson – 6 – Jobber knallhardt i presset, tar defensive løp. Nok en veldig solid kamp av Johnson. Ut etter 82″

 

Innbyttere:

Simen Juklerød – 5 – Inn for Finne etter 59. Slår noen fine innlegg, når han får tid og rom til det, men virker noe redd for å utfordre. Mye fotball i den gutten, men han må tørre.

Ernest Agyiri – 5 – Inn for Fredheim Holm etter 68. Klarer ikke forandre kampbildet noe særlig.

Peter Michael – For kort tid for karakter. Får to store sjanser til å bli matchvinner, men misser.

Dagens GIF til dagens VIF:

 

Èn kommentar på “Vålerenga – Molde 0-0: Enter Mr. Boof

  • 23. april 2018 i 10:01
    Permalink

    Jeg mener at nå bør Larsen få noen kamper på benken. Det feltarbeidet hans er ikke stødig. Men hyggelig at det ser ut som man endelig har fått en skikkelig kraftstopper. En stopper det gjør vondt å møte.

    Når det gjelder Chiddi så er han både underholdende og frustrerende å se på. Ja det går unna når han har ball i beina, men hva om man fikk fokuset rundt seg, da kunne han blitt assistkonge. Han må lære å slippe ballen tidligere og samtidig må det komme løp rundt han. Det er egentlig ikke så mye som skal til. F.eks når han starter på raidene han liker langs forsvaret, så kan han se etter Sam, hvor denne kan trekke motsatt veg

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *