Engamorgen 14/4-15: Cuprunde på Bislett? Ja takk!

Enga møter altså Lokomotiv Oslo i cupen. Kampen går 21 april, altså om en knapp uke. De spiller på Frogner Stadion, men har søkt om Bislett til denne kampen, fordi Frogner Stadion ikke har bra nok standard. Lyn og sånn spiller der. Kampen blir forhåpentligvis snart berammet, og Bislett hadde vært helmax, Egon.

Logo_newArtig navn på denne klubben, selvsagt basert på det gamle kommunistiske idrettssystemet. I østblokken var det slik at de store statsinstitusjonene hadde idrettslag, som noen ganger konkurrerte på elitenivå. CSKA var hæren, Dynamo-lagene var etterretningen (gjett hvorfor de vant mye). Lokomotiv var jernbanen.

Så da er vel gutta kommunister? Antagelig ikke, det er ikke så mange kommunister vest for akerselva.


Jonas Almaas raljerer mot tribuneforholdene i Sarpsborg i Aftenposten. Vi er hjertens enig, å ta 150 spenn for å stå på et vaklevorent stillas og noen paller holder ikke. Sarpsborg 08 har ikke gjort noen ting for å utbedre dette siden forrige sesong. Men “Den blå tampong”, det hadde dem råd til. Les hvis du ikke blir paywalla.


Vi spiller nok en gang kamp på en fredag, nå møter vi FK Haugesund hjemme. Haugesund har spilt 1-1 mot Stabæk og tapt 0-6 for Rosenborg i serieåpningen. De har også allerede rukket å kaste ut trofaste supportere fra sin første hjemmekamp. FKH har altså gitt sine syngende fans en så dårlig plass på stadion i år at de dro på sittetribunen, og sto der uten folk bak seg. Da var de umiddelbart en sikkerhetsrisiko for seg selv og andre, og ble fjernet av politiet. Kastet ut av politiet fra sin egen hjemmekamp i seriepremieren. Skandaløst, FKH.


Amatørtakter, protester, dårlig dømming til tross: Norsk Hockey trekker flere folk enn aldri før. Godt over 400.000 har passert igjennom telleapparatene i Get-ligaen og sluttspillet denne sesongen, til tross for at lag som Manglerud/Star og Kongsvinger var med.


Alexander Bonsaksen har gjort sakene sine bra i Tappara, og nå er han klar for finale i sluttspillet mot de overlegne serievinnerne Kärpät. Det blir vanskelig, men Bonsaksen har trua. Laget vil ha hevn over Kärpät som slo dem i fjor. Det eneste vi har å utsette på dette er en sinnsykt stygge drakta han må spille med. Wow den er stygg. Vi teller 17 reklameplakater. Ouch.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *