Engamorgen mandag 18. juni: Villiam Strøm ville til Oslo

Foto: Vålerenga Hockey, Twitter

Nyslått iskriger Villiam Strøm avslører hvorfor det ble Vålerenga. Ellers er det en rolig nyhetsdag. Vi har noe småsnacks:

 

Holmen IF blir Vålerengas 13. samarbeidsklubb, melder klubben. Holmen ligger mellom Sandvika og Asker, på sjøsida ut mot Oslofjorden. De har et a-lag i 4. divisjon. Vi ønsker Holmen velkommen i Vålerenga-familien.


 

Sander Werni debuterte på G18-landslaget i en nylig turnering, først som innhopper mot Portugal i et 0-3 tap, så fra start i en 1-1 kamp mot Tsjekkia.

Kristoffer Klaesson startet mot Portugal, og spilte en omgang mot Japan i siste kamp.

Les mer hos klubben


 

Villiam Strøm

Nyslått Vålerenga-spiller Villiam Strøm forteller om bakgrunnen for at han valgte å gå til Vålerenga. Han forteller at kjæresten bor i Oslo, og at han dermed har vært her veldig mye de siste åra. Nå skal han bli far (noe også Tobias Lindström skal), så da passet det veldig fint å gå til Vålerenga.

Jeg er også litt interessert i dette han sa: “Vi skal i større grad vise at vi er her for nærsamfunnet og hele Oslo egentlig, være med å ta ansvar og være gode forbilder.”

Det er interessant, og jeg lurer på om det er noe han har pratet med klubben om. Kanskje de har latt seg smitte litt av Engaland-prosjektet til fotballen, eller bare rett og slett skjønt at det lønner seg å være mer synlig i nærsamfunnet. Skolebesøk, kanskje?

Uansett, det låter positivt.

Les hele intervjuet her


 

Ellers er det vel ikke så mye som skjer. Det spilles en del VM-kamper borte i Russland, og jeg kunne ikke unngå å legge merke til en liten gulkledd fjomp med masse tatoveringer og hår som en bolle med nudler ligge og grine på gressmatta mer enn han gadd å spille fotball. Ufattelig pinlig fyr.

Da er jeg mye mer svak for lidenskapen til de latinske nasjonene, og jeg kjenner allerede nå at jeg gleder meg til 2026, og hjemmekampene til Mexico der. 87.000 på Azteca Stadion kommer nok til å la seg høre.

Og hvis du lurer på om det har vært noe slags trøbbel der borte, så kan du fortsette å lure. Russiske myndigheter har nemlig beordret mediablackout på rapportering om kriminalitet under VM.

Så da er sikkert alt i orden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *