Engamorgen lørdag 23. juni: Bring on Rossbårr

Nouri lover å score på brasse! Foto: Grydis.no

Det er skadetrøbbel for Rosenborg før kampen i morra, og det er mulighet for å slå av mange timer med Vålerenga-relevant Podcast.

 

I morra er det kamp på Lerkendal, og det har butta litt mot for Rosenborg. Klart, Rosenborg har jo en litt annen oppfatning av hva sportslig krise er enn oss fleste. Men de ligger på tredjeplass i serien, har tapt de to siste seriekampene og måtte ha straffer for å slå ut Odd av cupen hjemme.

Nå er det “ving-krise” i følge Aftenposten. De Lanlay gikk ut fra treninga med skade på fredag, og er ute mot oss. Fra før er Adegbenro skadet. Det betyr at det nok vil være duket for en etter sigende sliten Pål André Helland. Hvorfor han er sliten aner ikke jeg, men gutten er jo også porselen.

Ellers er det mye multimedialt innhold for deg:

Deila virker å være forsiktig optimist foran kampen på Lerkendal, og sier at det er mye selvtillit i laget. Se mer!

Freddy og Tina har pratet med Grødem og Daniel før avreise til Trondheim. Se mer!

Denne ukens Enga på pod er ute, hvor Amin Nouri og Jørgen Klem er gjester. Amin lover på tro og ære å score på brasse mot Rosenborg. Lytt her.  eller på iTunes.

Og som om ikke det var nok, har undertegnede gjestet Pyro & Pivo-podcast (episode 69). Denne gangen er tema reiser i Europa, med lupen spesielt på trekningen for de norske lagene. Siden verten er LSK-fan måtte de ha med noen som faktisk har reist med laget sitt i Europa. Utover i sendinga handler det mye om Vålerengas eskapader mot PAOK, Steaua, Besiktas og Chelsea. Lytt her eller på Spotify / iTunes.

Og dette er vel en god anledning til å gjenoppleve miraklet i Istanbul:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *