Spillere ut – Penger inn.

Fitim Azemi. Foto: Grydis.no

Midnatt torsdag var siste frist for å registrere spillere for høstsesongen, og vi benyttet muligheten for å leie ut noen spillere som trenger spilletid for utviklinga.

Fitim Azemi leies ut til Sandefjord ut sesongen. Han har siden overgangen fra Maccabi Haifa vært skadeplaget, ute av form og slitt med spilletid. Kun 23 minutter fordelt på 3 kamper ble det på Fitim for A-laget denne sesongen.

Christian Borchgrevink forlenget kontrakten ut 2021, og ble så leid ut til Ham-Kam. Et tydelig tegn på at han er med i planene fremover, men trenger spilletid for å utvikle seg. Erfaringa med treningsmiljøet på Hamar er gode etter oppholdet til Aron Dønnum. Dønnum er tidligere i sommer henta tilbake fra Ham-Kam.

Vi føler at begge disse lånene er fornuftige. Azemi kan ha godt av et miljøskifte og nye innspill. Borchgrevink trenger spilletid på høyere nivå en 2.Div. Begge vil forhåpentligvis nyte godt av dette.


Nye investorer i Vålerenga hockey.
I VG i dag kan vi lese at Vålerenga Hockey reddes av 3 rike onkler. Det er ingen tvil om at oppholdet i Furuset Forum koster klubben i tapte inntekter. Når det også er usikkert når det igjen kan spilles hockey på Jordal er det tøft økonomisk.

Samtidig har klubben knyttet til seg flere nye spillere enn kanskje flere hadde forventet. Da er det hyggelig lesning at det er jobbet opp mot nye investorer og eiere. Disse eierne er også klare på at de ikke gjør dette for å tjene penger. Klubben melder også at de ønsker å ta større samfunnsengasjement. De har nå inngått samarbeid med Kreftforeningen, mobbeombudet og Right To Play.

Vålerenga Hockey er tidvis mer lukka enn Nord Korea og det er forfriskende med nyheter om at det jobbes godt og hardt i klubben. Samfunnsdelen kan også vise seg å være veldig viktig i åra som kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *