Engamorgen lørdag 18/4-15: Vi suuuuuger på den deilige karamellen!

Deshorn Brown har økt til 2-0 mot FK Haugesund. Foto: grydis.no
Deshorn Brown har økt til 2-0 mot FK Haugesund. Foto: grydis.no

Noen dager er lettere å våkne opp tidlig til enn andre. Jeg regner med det er en del av mine medsupportere som våkner opp med en trang hjelm i dag, men det gjør liksom ikke noe. Enga tok tre poeng – scora to – ligger på 1. plass. Vålerengas 3-2-1 smaker minst like godt i dag som i går.

–  Brown kan bli akkurat den den erstatteren for Kjartansson Vålerenga hadde håpet på. To mål på ett minutt sier det meste, konstaterer TV 2-ekspert Egil “Drillo” Olsen.

For to mål på 80 sekunder så er det så klart jamaicaneren de fleste mediene fokuserer på i dag.

– Det var en god følelse å vinne og klatre på tabellen. Hele laget jobbet veldig hardt. Det var en lettelse for meg å score, og det er noe jeg kan bygge videre på for resten av sesongen. Jeg ble litt bekymret etter at jeg ikke scoret i de to første kampene, men jeg visste hele tiden at jeg kunne score, oppsummerer angriperen overfor TV 2.

Trener Kjetil Rekdal tror det er mer å hente fra spissen.

– Jeg tror ikke vi skal sammenligne de to. Brown er raskere og mer eksplosiv. Vi vet hva vi har hentet, men han må få den tiden han trenger. Får vi Brown i bedre fysisk form og integrert i laget, så vil han bli enda bedre, sier Rekdal til TV 2 Sporten.

TV 2 har også høydepunkter fra kampen som du kan se her.

(saken fortsetter under bildet)

Foto: Grydis.no
Foto: Grydis.no

Nettavisen fokuserer på Sivert Heltne Nilsen som er Vålerengas “unsung hero” da hans arbeid ofte blir overskygget av innsatsen til de foran ham på banen. Selv tar han det med ro.

– Forrige sesong handlet veldig mye om å ta nivået og bli vant til tippeligaspill. Jeg føler meg mye bedre forberedt nå. Jeg har spilt en sesong med tippeligafotball nå, så det sier seg selv at jeg har fått mer rutine, sier Heltne Nilsen til Nettavisen.

Rekdal skryter også av unggutten, men mener han må luke ut noen småfeil her og der.

– Sivert gjør en bra kamp i dag, men har fortsatt noen småfeil han må fikse opp i, sier Rekdal til Nettavisen.

Makker Christian Grindheim var godt fornøyd med kampen – naturligvis.

– Jeg syns det ser veldig bra ut. Syns vi ser mye mer solide ut i år. Vi slipper motstanderne til mindre sjanser enn i fjor. Hadde vi ledet 2-0 på Ullevaal i fjor hadde folk holdt pusten, men i år føler jeg at vi har mer kontroll, sa Grindheim til pressen etter fredagens kamp.

(saken fortsetter under bildet)

Sivert Heltne Nilsen. Foto: grydis.no
Sivert Heltne Nilsen. Foto: grydis.no

Aftenposten lager et poeng ut av at dette er vår beste serieåpning siden 2004 da vi også sto med sju poeng etter tre serierunder.

– Vi har fortsatt mye å gå på. Vi har foreløpig ikke satt sammen en kamp som er solid i 90 minutter, sier Rekdal til avisa.

Der kan vi lese at skaden til Kjetil Wæhler ikke er alvorlig og at han sannsynligvis vil være raskt tilbake etter overtråkket.

Noe han selv bekrefter på Twitter:


På klubbens sider kan man høre seiersropet etter kampen, Daniel Fredheim Holm, som sto for to målgivende pasninger, skal ta bilde av tabellen, mens VIFTV har intervjuet blant andre Deshorn Brown og Morten Tandberg.

Vi tok bilde av tabellen for deg, Daniel. Værsågod!

CC24iL4WIAAvGaL

 


Grydis har som vanlig tatt bilder som du kan se her. Det har Digitalsport også.

 

Foto: grydis.no
Foto: grydis.no

 

Foto: grydis.no
Foto: grydis.no
FK Haugesund kastet ut tre supportere i kampen mot RBK fordi de sto på tribunen. Klanen tilbød dem et alternativ. Foto: grydis.no
FK Haugesund kastet ut tre supportere i kampen mot RBK fordi de sto på tribunen. Klanen tilbød dem et alternativ. Foto: grydis.no
Foto: Grydis.no
Foto: Grydis.no

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *