Semifinaleserie, Engaland og snart seriestart

Deila kommer til Øst, kommer du?

Vålerenga Hockey skal ut i semifinaler, motstander er ikke klar enda. Vålerenga Fotball kjører på med Engaland og Ronny Deila kommer på Øst. Kommer du?

Vålerenga Fotball

Røde tall
Tidligere i år kom media med en bombe om at Vålerenga Fotball Elite gikk i minus. De skrev om 30 millioner i minus. Supportere og andre gikk i fistel, med snakk om nye innsamlingsaksjoner og krise. Hvordan kunne vi signere nye spillere når vi hadde blodrøde tall?

Vi skrev om at man kanskje burde ha tallene før man klikka.

Så kom tallene da. Og hva ble så sagt? Ingenting, ingen hadde noe å melde. Det var så kjedelig at ikke engang vi gadd. Vi gikk 3,3 millioner kroner i underskudd etter at hovedinvestor Tor Olav Trøim gjennom selskapet Magni Sports hadde dekket inn det avtalte beløpet. Nå er det ikke sånn at 3,3 millioner er småpenger, men vi har feks solgt Sam Johnson pga et tilbud vi ikke kunne si nei til.

Treningskamp mot Strømsgodset
Fredag spilte vi treningskamp, denne gangen mot Godset fra Drammen. Et lag vi hadde full kontroll på i 70 minutter. Og helt ærlig, så byttet vi oss vekk fra seieren. Vi endte opp med manglende formasjon og relasjon. Målet vårt kom etter 2 innlegg, først fra venstre som gikk over alt og alle. Matthias Vilhjalmsson var på bakerste stolpe, men nådde ikke opp. Da innlegget kom fra høyre sekunder etterpå, hadde han løpt over til bakerste stolpe på venstre side. Header ballen fint ned til Baard Finne, som scorer et fint mål. Se målet og intervju her.

I andre omgang hadde Aron Dønnum en kjempesjanse og 2 mindre sjanser til å avgjøre kampen. Dessverre manglet det litt i avgjørende øyeblikk.

Men vi ser bedre ut i hver treningskamp nå.

Seriestart er 12 dager unna. Kjøp sesongkort!

Deila-aften på Øst
Onsdag 20 Mars kl 18.00 kommer Ronny Deila på Øst. Det er mulighet for å stille spørsmål til Ronny (Må sendes inn på forhånd). Pressen er selvfølgelig ikke velkomne. Mer her.

Ronny har også med seg en betalingsterminal, slik at du kan kjøpe sesongkortet ditt av sjefen sjøl. Regner selvfølgelig med at våre lesere har ordnet seg dette for lenge siden, men om det skulle være noen etternølere der ute – Grip sjansen nå!

Odin Thiago Holm
Stortalentet som har signert for oss, og som flytter til Oslo til sommeren har spilt sin første kamp på Intility Arena. Et helt greit frispark har han selv lagt ut på Instagram.

Engaland
Vålerenga fortsetter med Engaland også i år, heldigvis. Det starter opp hjemme på Intility Arena for egne barne- og ungdomslag. Men også folk som bare gleder seg til sesongstart er velkomne. Selv klarer jeg fint å vente til seriestart med å høre mer fra Frida Fiskepinne og Tippen. Møt opp og se på show.

Engaland må forøvrig være klubbens mest fornuftige avgjørelse noengang. At klubben ikke har gjort dette før er egentlig helt utrolig. Her kjøres det nesten gratis reklame ut til klubber i nærområdet. Klubber som har barn og ungdom som er morgendagens spillere, supportere og tilskuere. Barn som fort kan dra med seg foreldre som tidligere (eller aldri) har dratt på kamper. Tilskuere genererer penger i kiosk og i sjappa. Flere tilskuere gjør det lettere å få flere sponsorer.

Vålerenga Hockey
Etter 5 kamper mot de grønne fra Manglerud ble det seier i kvartfinaleserien og semifinale neste. Nå spilles syvende kamp mellom Lillehammer og Frisk Asker i morgen. Vinneren får æren av å møte oss i semifinalene. Det finnes ingen mulighet for at Roy og Shampo velger Oilers fremfor Lillehammer/Frisk. Første semifinalekamp blir da torsdag i Furuset Forum.

Er du helt konge?
Kongen, han i Vålerenga Hockey altså, ikke Harald, Skal på signingsferd og trenger en erstatter. Krav om at du trives med mennesker og spesielt barn. Ingen krav om skøyteferdigheter, og jo mer jeg tenker på det er det bedre om du ikke kan gå på skøyter. Gjerne uten at du er klar over dette selv. Sånn for underholdningen mener jeg. Mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.