Engamorgen lørdag 26. august: 1, 13, og 14 dager

To uker til stadionåpning, en dag til kampen som kan avgjøre hvordan vi husker fotballens sportslige resultater i 2017, og kun 13 dager til hockeysesongen starter. Idag fokuserer vi på det siste.

Treningskamp i illeluktende omgivelser

Hvis du noengang har beveget deg i nærheten av garderobene på Jordal Amfi, før de rivde ned greiene, kunne du ikke la være å legge merke til en noe stram lukt. Som om 112 tenåringsgutter har delt samme rom, spilt fotball i steikende solskinn, og aldri skiftet klær – i hundre dager på rad. Ja, selvfølgelig har de hatt prumpekonkurranse.

Jeg blir ikke overrasket om mange av våre hockeygutter er litt nostalgiske til denne lukta. Derfor blir det nok koselig i ettermiddag når gutta besøker Lørenskog Ishall, kl. 16. Hele den hallen lukter gammel garderobe.

Gutta har gitt oss hyggeligere resultater i det siste så dette blir en spennende kamp. Lørenskog har fortsatt ikke gått helt opp i liminga som vi hadde trodd/håpet, så de er fortsatt en høyst habil treningsmotstander.

Lørenskog – Vålerenga, Lørenskog Ishall kl. 16:00.

 


Siste åpningsdag for Sjappa Helsfyr

Stadionåpning betyr flytting av Sjappa. Butikken på Fyrstikktorget, Helsfyr, har idag sin siste åpningsdag. Visstnok gidder de ikke å flytte så mye så alle produkter som er igjen selges til 75 % rabatt.

Åpningstid kl. 10-14.

Jeg tar nok en siste tur innom selv, før jeg går opp og ser på idrettsparken vår igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *