Engamorgen 20. mars: Endelig ferie!

Etter seire på tribunen og på banen tar Vålerenga landslagspause på tabelltopp. Foto: Grydis.no

Vålerenga går til ferie mens de sammen med Molde topper tabellen. Resten av årets første fotballferie kan du benytte til å fryse utstikkende kroppsdeler av deg på landslagets hjemmekamp mot Australia, finne ut om det er kompensasjon å hente om du har dratt på en bortekamp det ikke ble noe av, forberede deg til Vålerengas bortekamp i Sarpsborg andre påskedag eller kjøpe sesongkort til enten damenes eller herrenes serie. Alt dette i dagens Engamorgen!

Jepp: Du har ventet på det, og etter to knallharde serierunder hvor de forskjellige lagene i landets øverste divisjon alle har fått muligheten til å spille et sted mellom null og to fotballkamper er det endelig ferie!

Samtidig får alle de fantastiske eliteseriespillerne som har fått forlenget sesongen sin muligheten til å vise hva de har lært og hvordan de har forbedret seg. For hvilken enestående innsikt om «the beautiful game» har ikke vokst på dem mens de har sett snøploger kappkjøre på Aspmyra og gjettet på om undervarmen virker på fotballbaner i Akershus?

Hvordan har ikke kvaliteten est ut og nådd internasjonale nivåer før heltene som representerer Landet Vårt™ nå endelig skal ut mot internasjonal toppmotstand for å vise hvor mye kvaliteten deres har blitt hevet av supermatching gjennom en lang fotballmarsmåned med intensitet, nerve og fantastisk finspill på landets eksepsjonelle gressmatter.

Allerede fredag kan du se Norge-Australia på Ullevaal, og mandag er det Albania-Norge der nede, i fotballens vugge, Albania.

Siden det er NFF som er arrangør av den første, så vet de hvordan de skal lokke folket til arenaen, og og billetter til treningskampen mot Australia er tilgjengelige til røverkjøpprisen 200.- per voksen i svingen og 300.- per voksen på langsidene. Ryktene sier at verken Harry Kewell eller Mark Viduka spiller, men vi skal ikke se bort fra at Tim Cahill tar en tur.

 


Snø snø, fyller meg med sinne

Men nok fjas, og tilbake til Tramteateret (selv om for så vidt fakta er virkelige nok i det som står over også,): NFF utelukker ikke at det kan bli utbetalt kompensasjon til de som har tatt bomturer til Ranheim og Tromsø i henholdsvis første (Brann) og andre (Strømsgodset) serierunde. Dette gjelder altså til kamper som ble avlyst i siste liten. Vi tror ikke dette gjelder tilbakebetaling av penger til supportere. Dette gjelder lagene.

Nå tror vi – til sjuende og sist – heller ikke at det faktisk vil bli utbetalinger til lagene heller, men det er en annen diskusjon.

All ære til de som utfordrer forbundet på det, men det er lite som tyder på at konklusjonen kan bli noe annet enn enda mer frustrasjon mot de over overbetalte idiotene som sitter på Ullevaal og vedtar.

Mest positivt overraskende i diskusjonen om den tidlige seriestarten og siste-liten-avlysningene er det at synlige fotballprofiler som Lars Tjærnås tar så sterke ord som «spytter på supporterne» i sin munn. Det understreker at supporterne tas på alvor av noen, og det understreker at det finnes noen i Fotball-Norge som innser at uten supporterne er fotballen ingenting.

 


Neste kamp

Vålerengas neste kamp er 13 dager unna, og er mot Sarpsborg. Vi anbefaler deg å lade opp med denne snutten her. Bare Egil fra Bøler hyller vår motstander. Først og fremst anbefaler vi å studere de helt fantastiske dansebevegelsene, inkludert pekedans, jogge-i-sirkel-dans og skåle-og-skråle-dans, til de 2-3 Sarpsborg-supporterne foran scenen.

 


Kjøp sesongkort!

Vålerengas damelag har passert den grensen de har satt seg, og solgt mer enn 300 sesongkort. Det er fortsatt ikke utsolgt, men dette betyr i det minste at lavprisgarantien slår inn. Trenger du også sesongkort til 300 kroner? Klikk her!

Mangler du sesongkort for å se herrene? Det kan du fortsatt kjøpe her.

3 kommentars på “Engamorgen 20. mars: Endelig ferie!

  • 20. mars 2018 i 07:32
    Permalink

    Støtt damene selv om grensen på 300 er passert, det fortjener de. Mange av spillerne har kjøpt sesongkort selv om de skal spille! I helgen jobbet de dugnad som parkeringsvakter på barne turneringen i Vallhall !

    Svar
    • 20. mars 2018 i 10:28
      Permalink

      Grensen vil nok bli passert, men I skrivende stund er det vel 285 solgte I følge linken

      Svar
  • 20. mars 2018 i 12:03
    Permalink

    Det ble meldt i går at man hadde passert grensen fordi tallet som står oppgitt kun utgjør 1 per pakke (Altså: Familiepakke 2+2 teller som 1 som har bidratt).

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *