Kampreferat: Sarpsborg 08 – Vålerenga 1-1

Ja’a du, dette var ikke lett. En eller annen brødgjøk skrudde på både vaskemaskin og tørketrommel samtidig, og vips så forsvant TV-signalet og strømmen i mils omkrets rundt stadion. TV 2 skal ha for at dem prøvde, jeg fleipa faktisk med at man burde livestreame med mobilkamera, og jaggu prøvde dem ikke å gjøre det. Desverre gikk det ikke helt bra, da vi fortsatt har litt å gå på når det gjelder å skalere opp video streamet fra edge-nett til en HD-tv.

Kampen kom tilbake til at vi akkurat fikk sett de to scoringene. Andreas Nordvik stusset inn 1-0 for Sarpsborg, egentlig en ganske fin heading, om noe heldig. Skuffende at vi lar dem gjenvinne ballen etter en corner og slå inn på nytt. Også er det litt irriterende at det blir gjort et stort nummer ut av at han har spilt på Enga tidligere. Han forsvant i 2012, og jeg hadde faktisk glemt at fyren eksisterte. Intet vondt ment. Forøvrig, så det nesten litt ut som om han nekta å feire? Feira i alle fall mindre enn Bojan gjorde i fjor.

Rett etterpå blir det utlignet med en nydlig scoring av Ghayas Zahid. Grindheim ruller et frispark til siden, hvor Zahid står umarkert. Sarpingene rekker ikke fram, og han kan skru ballen i motsatt hjørne fra 20 meter. Pent.

Zahid hadde muligheten til å bli matchvinner etter ca 85, da han igjen fikk ballen på 16 meter, men skuddet ble blokkert av en motspiller og gikk rett utenfor.

Alt i alt virker det som en godkjent forestilling av Vålerenga. Seff hyggeligere med tre poeng, men det er ingen lett bortekamp, og Sarpsborg kan ifølge Rekdal bli bra i år, i alle fall en outsider til øvre halvdel.

Ellers la vi merke til at Enga stilte med rosa striper på draktene. Litt underlig med tanke på at den fargen ikke har noe med Enga å gjøre, vi er ikke Palermo heller. Men en tredjedrakt kan det vel tillates å lefle litt med, så vi skal ikke rakne av den grunn.

Mon tro om det ikke blir møte med ekstra mye Mozell på bordet på TV 2 på mandag:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *