Engamorgen 29/5-15: Zahid i U21-troppen

Ghayas Zahid. Foto: Grydis.no
Ghayas Zahid. Foto: Grydis.no

Ingen spillere fra landets tredje beste lag ble funnet verdige for Norges A-landslag, men én mann er med i U21-troppen. Dessuten går VIF-karrieren mot slutten for en av iskrigerne våre.

Landslagssjef Per Mathias Høgmo tok i går ut sin tropp til privatlandskampen mot Sverige, og kvalikkampen mot Aserbajdsjan. Ingen Vålerenga-spillere sto på landslagssjefens liste. Med tanke på at norske angripere leverer varene både i Tippeligaen og Allsvenskan er det stor konkurranse om de offensive plassene i troppen, og Vålerengas store formspiller og eneste reelle håp for en mann i landslagstroppen Daniel Fredheim Holm ble veid og funnet for lett.

At Morten Berre heller ikke denne gangen ble tatt ut er som forventa, men like fullt en skandale.

Ghayas Zahid er derimot med i U21-troppen før møtene med Bosnia Herzegovina og Østerrike. Aperopet gratulerer.
På vår spillerbørs for sesongen ligger Ghayas foreløpig godt ned på nedre halvdel, og en 10-er som sprudler like mye som i fjor hadde vært gull verdt for de resterende to tredjedelene av sesongen. Forhåpentligvis kan et landslagsopphold inspirere Zahid til å løfte prestasjonene det hakket opp som vi så i fjor at han har i seg.


 

Mens hockeylaget bygger for neste sesong er det også spillere som tar steget bort fra klubben. Den sveitsiske andredivisjonsklubben GCK Lions melder på sine hjemmesider at Vålerenga-back Daniel Sørvik spiller for dem neste sesong. Allerede for en måned siden bekreftet Sørvik, som var på utgående kontrakt, til TV2.no at han var på vei vekk fra Vålerenga.

Vi takker for tro tjeneste, og ønsker lykke til i Sveits.


 

Som vi nevnte forrige uke har Joshua King trent med Vålerenga i det siste. En overgang tilbake til Oslo var selvfølgelig aldri aktuelt for den lynraske angrepsspilleren, men nå kan selv de mest ukuelige optimistene glemme ham, ettersom han har signert med det nyopprykka Premier League-laget Bournemouth.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *