Engamorgen 17/7-15: Stig Ove Sandnes på nye eventyr

Får Rasmus Lindkvist en svensk kompis på laget? Foto: Rune Julsvik/hjesus.com
Får Rasmus Lindkvist en svensk kompis på laget? Foto: Rune Julsvik/hjesus.com

Fotballferie.

For et forferdelig konsept.

Nå som vi har levert en mer enn godkjent vårsesong, og avslutta med en herlig hjemmeseier føles det frustrerende å plutselig ikke ha en kamp å glede seg til denne helga.

Nyhetsbildet er heller ikke prega av Vålerenga om dagen, selv om overgangsvinduet nærmer seg med stormskritt, og det ser ut til at vi kommer til å gjøre noen justeringer av spillerstallen mens det er åpent.

I går formiddag fortalte vi om at den svenske høyrebacken Robert Lundström mest sannsynlig er på vei til Valle, og i går ettermiddag twitret klubben en mystisk melding om Stig Ove Sandnes.

 

Foreløpig har det ikke dukket opp noen bilder av Stig Ove i en flykabin, så det er vanskelig å nøste opp i hvor han egentlig er, men vi regner med at svaret på spørsmålet i tweeten ikke er “på ferie på Kreta”.


 

Norges G16-landslag skal spille nordisk turnering i Sverige i perioden 2.-10. august. I troppen til kampene mot Danmark, Finland og det nordiske landet Polen har trener Gunnar Halle funnet plass til vålerengagutta Christian Borchgrenvink og Magnus Dahlby. Aperopet gratulerer!


 

I forbindelse med Gold Cup, turneringa for nord- og mellomamerikanske landslag, har Lars Tjærnås gjort en vurdering av de nåværende og tidligere Tippeligaspillerne som deltar i turneringa.

De tre tidligere VIF-gutta Giancarlo González, Tossaint Rickets og Mario Martínez, og den nåværende VIF-spillern Lars Hirschfeld kategoriseres alles som “middels” eller “flopper”.

Vurderingene av spillerne er greie nok, men jeg er uenig i at González ikke betegnes som en suksess. Han fikk riktignok sitt store gjennombrudd i VM, etter at han forlot Oslo Øst, og prestasjonene hans i Vålerenga havner i skyggen av at han ble rangert som en av VMs beste spillere. Men jobben han gjorde i Vålerenga var det ingen ting å si på.


 

 

Hvis Vålerenga klarer å klore seg fast til pallen ut sesongen får vi muligheten til å prøve oss på et nytt europaeventyr på denne tida til neste år. Få ting er morsommere enn å følge klubben på bortekamper i internasjonale turneringer. Vi har til og med opplevd relativ suksess ved et par anledninger!

For å gjenoppleve noen av høydepunktene kan du lese vår spesialsak om Europacup-fotball fra i går.

Èn kommentar på “Engamorgen 17/7-15: Stig Ove Sandnes på nye eventyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *