Engamorgen onsdag 30/9-15: Stig-Ove ut mot Yngve Hallén

Stig Ove Sandnes skal forsterke laget. Foto: grydis.no.
Stig Ove Sandnes mener Hallén burde gått av i 2011. Foto: grydis.no.

Det varsles “Tippeliga-opprør” mot Yngve Hallén, Terje “Henger’n” Hellerud kommer på frimerke, og de er svimle på Valle. Les mer i dagens Engamorgen:

I dagens VG kan vi lese at det er “Tippeliga-opprør” mot fotballpresidenten. Stig-Ove Sandnes går hardt ut mot Hallén og mener han burde gått av allerede i 2011.

Hallén virker rimelig sikker på at han blir gjenvalgt, fordi han turet fram i Dagbladet dagen etter påmeldingsfristen var forbi og bare sa rett ut at han “…kan bekrefte at jeg har en god dialog med Marianne (Brynildsen, leder for NFFs valgkomité), og at jeg har gjort det klart for henne at jeg ønsker å fortsette å gjøre en jobb for norsk fotball.”

Uansett skinner det ganske greit igjennom at dette er en bedriten prosess, som vi er vant med fra NFF. Leder i valgkomiteen Marianne Brynildsen innehar tilfeldigvis også fire styreverv i NFFs datterselskaper. Josimar har laget en sak rundt dette alle norske supportere bør lese.

Jeg forstår det rimelig godt hvis ingen tør å utfordre denne maktpolitikeren fra vestlandet, men her er det viktig at klubbene står sammen. I alle fall de klubbene som har et fnugg av anstendighet (antagelig ikke Sogndal).

For oss Vålerenga-fans er det spesielt viktig at Vålerenga gjør og sier det riktige fremover nå, spesielt etter episoden hvor “skjerfet” hyllet Hallén fra talerstolen forrige fotballting. Det skjer neppe igjen.


På klubbsidene kan vi lese at det er historisk jevnt mellom Glimt og Vålerenga i Bodø. Kampen er jo rett rundt hjørnet, siden vi har fått nok en fredagskamp. Fredagskamper er litt som å drekke seg dritings og feste fra seg under vorspielet, også dra hjem i en taxi kl 20 for å legge seg mens andre folk begynner å tenke på å gå ut.

Det er heller ikke særlig enkelt å innfinne seg på Aspmyra kl 19 når du er ferdig på jobb i Oslo kl 16, men det gir jo de som styrer dette fullstendig beng i selvsagt.

Sjekk den jevne statistikken her.


Er du filatelist eller førstedagsbrevsamler må du krysse av 3. oktober på kalenderen. I anledning at det er 50 år siden Vålerengas første seriemesterskap, får Henger’n eget frimerke, og det blir utgitt et førstedagsbrev med bohemene. Dette skjer i Lilleborg Kirke lørdag kl 14. Les alt her.


Hva har Gareth Bale, Alan Shearer, Gary Lineker, Crystal Palace FC, Liverpool FC og Vålerenga til felles? Alle har tatt The Dizzy Goals Challenge for å skape oppmerksomhet om bærekraftmålene til Global Citizen.

 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen onsdag 30/9-15: Stig-Ove ut mot Yngve Hallén

  • 30. september 2015 i 15:51
    Permalink

    Yngve Hallen omtaler valgkomiteens leder kun ved fornavn, sier vel det meste?
    Bra at Åge Petter Christiansen trakk seg som leder i fjor så slipper han å konfronteres med den rosende omtalen av Hallen på tinget i fjor. Har spurt mange men ingen har kunnet svare meg enda. Hvem foreslo “vårt” medlem Mina Gerhardsen som styremedlem for valgkomiteen? Var det Hallen eller Åge Petter Christiansen eller Raymond Johansen? Når Mina Gerhardsen fikk beskjed om at hun måtte være medlem av en klubb svarte hun : Jeg velger meg Vålerenga!Et annet spørsmål er om hun var valgbar i forhold til medlemskap. Hva har hun gjort i denne perioden utenom å trøste Hallen når han ble vraket til styret i NIF. Vålerenga bør ha andre kandidater til styret i 2016. Nå representerer hun Vålerenga Fotball Bredde i og med Vålerenga Fotball Elite ble skilt ut som egen klubb i 2015.Vil hun støtte og sitte i et styre sammen med Hallen og i strid med Vålerenga Fotball Elite sitt ønske?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *