Engamorgen torsdag 12/11-15: Trenerne møtte supporterne

Morten Tandberg og Vålerengas trenerteam møtte supporterne i går. Foto: grydis.no.
Morten Tandberg og Vålerengas trenerteam møtte supporterne i går. Foto: grydis.no.

En fullsatt kantine i Vallhall tok i mot Vålerengas trenerteam, Kjetil Rekdal, Morten Tandberg og Johannes Moesgaard, samt direktør Stig Ove Sandnes. Mer om dette i dagens Engamorgen.

Møtet på Valle var lukket for pressen for å kunne ha en åpen og ærlig dialog mellom klubben og supporterne. Det var et stor engasjement og trenerne svarte godt for seg på hvordan man ønsker å fremstå på banen.

Aperopet kommer med et fyldig referat senere i dag, men fram til da kan vi høre med noen av de involverte synes møtet gikk.

– Det var et bra engasjement. Supporterne viste at de bryr seg om laget, sier Kjetil Rekdal til Dagsavisen.

– Vi fikk vist fram litt av hvordan vi tenker og jobber. Det kom spørsmål om alt fra laguttak til nye spillere, legger treneren til.

Klanens talsmann, Erling Rostvåg, var også godt fornøyd med gjennomføringen.

– Det begynte med lavmælt nysgjerrighet, men så ble folk varme i trøyen. Vi gikk fra møtet med optimisme. Den generelle stemningen er at vi ser en tydelig linje i satsingen. Vi ser en sportslig framgang, sier han til Dagsavisen.

Aperopet kommer som sagt med et referat senere i kveld.


 

Det gikk litt fort i svingene da Vålerenga skulle offentliggjøre sine tre spillersigneringer i går. I stedet for bilde av Jesper Arvidsson dukket et bilde av Philip Hellquist, Arvidssons tidigere lagkamerat i Djurgården.

Screenshot fra vif-fotball.no.
Screenshot fra vif-fotball.no.

Fotbollskanalen.se var kjapt ute med å le litt av Vålerenga. Vålerenga på sin side svarte med humor – akkurat som vi liker det!

 

 

Vi har skrevet noen ord om alle våre tre nye spillere. Det kan du lese her.


 

Vi lovte dere å offentliggjøre hvem som ble Årets spiller i går, men vi har utsatt dette til fredag på grunn av litt mer tidsviktige saker de siste par dagene. Men det kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *