Enar Jääger blir i Vålerenga!

Det kan bli flere innlegg av Enar Jääger på Ullevaal i 2016. Foto: grydis.no.
Det kan bli flere innlegg av Enar Jääger på Ullevaal i 2016. Foto: grydis.no.

Mandag ble det offentliggjort at Enar Jääger fortsetter karrieren i Vålerenga.

Den allsidige forsvarsspilleren kom til Vålerenga i august i fjor fra estiske Flora Tallinn. Kontrakten med Flora gikk ut ved utgangen av året, og han signerte en vanlig kontrakt med Vålerenga ut 2015-sesongen. Nå er det klart at han også skal spille 2016-sesongen for Oslos Stolthet.

Jääger spilte samtlige ni kamper Vålerenga spilte etter overgangen. I åtte av de spilte han hele kampen, mens han mot Viking hjemme spilte i 68 minutter. På Aperopets spillerbørs endte han med 4,78 i snitt, mens han i VG endte på 5,00 i snitt.

Enar Jääger spilte hovedsakelig på venstrebacken for Vålerenga, mens han på landslaget var midtstopper. Han kan også spille på høyrebacken.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *