Engamorgen tirsdag 10/2-15: Vålerenga jakter to spillere!

Elías Már Ómarsson mot Stabæk i Vålerengas andre treningskamp 2015. Foto: grydis.no.
Elías Már Ómarsson er én av nyervervelsene til Vålerenga i år. Her mot Stabæk i Vålerengas andre treningskamp 2015. Foto: grydis.no.

I dag reiser A-laget til “Syden” og La Manga. I den forblåste landsbyen med tørre og knallharde baner hvor brakkesjuken herjer, skal Vålerenga tilbringe den neste tiden. Men det betyr ikke at de ligger på latsiden når stallen skal forsterkes. Vålerenga jakter to spillere og her synser vi litt om de begge.

Mandag ble en hektisk dag for alle med hjertet i Vålerenga. Dagen startet med nyheten om at Daniel Braaten hadde signert en ettårsavtale, og på ettermiddagen ble det klart at kjempetalentet Sander Berge valgte Vålerenga i sterk konkurranse med andre tippeligalag.

 

 

Fra før har vi hentet Elías Már Ómarsson, Jonatan Tollås Nation og Kjetil Wæhler som er tiltenkt faste roller på A-laget denne sesongen. Men betyr det at Vålerenga er ferdighandlet?

– Nei!

For; Vålerenga er i konkrete forhandlinger med to spillere for tiden. La oss ta et titt nærmere på hvem dette er:

Spiller A:

Dette er superspissen vår. Han som kan gli rett inn på laget og ta opp arven etter Vidar Örn Kjartansson. Klubben holder navnet på spilleren tett til brystet, men vi vet at det er snakk om en spiller som spiller i utlandet nå. Hvis alt går i orden vil folk bli overrasket over at vi klarte å hente en spiller av dette kaliberet til klubben. Her er det det økonomiske som det arbeides med. Det blir en dyr pakke, og vi må forsikre oss om at vi har råd til å gå for denne løsninga. Husk at vi er i rød sone og risikerer poengtrekk…

Spiller B:

Aperopet vet hvem denne spilleren er, men for å unngå at noen tar en LSK (dvs ligge i buskene på Valle og signere Vålerengas prøvespillere), holder vi tett om hvem det er. Det vi kan si er at han ikke er keeper og ikke spiss. Han er i en fin alder for videresalg. Det er mange involverte i denne forhandlingen noe som gjør det svært vanskelig. I beste fall kan vi få positive nyheter allerede denne uken – i verste fall hører vi aldri mer fra dem igjen.

Felles for de begge er at begge ønsker seg til større klubber i utlandet, men nå som januarvinduet kom og gikk uten at de ble plukket opp, er Vålerenga et alternativ igjen.

Men er det ikke risikabelt å legge alle eggene våre i disse to kurvene? Jo, men sånn må det være her oppe på bjerget. Vi må innse at i matkjeden som er internasjonal fotball så er Tippeligaen langt ned på listen. Vi vil ende opp med å bli en spillers andre- og kanskje tredjevalg. Ideelt sett hadde det jo vært moro å få en John Carew inn som “alltid har drømt om å spille for Vålerenga” – i hvert fall siden forrige uke – men det vil ikke alltid være sånn.

Mange tror vi har mye penger til overs etter salget av Kjartansson, men det har vi ikke. Vi er i rød sone, vi budsjetterer med minus og vi betaler fortsatt for gammal moro. Det beste du kan gjøre for å hjelpe Vålerenga er å kjøpe sesongkort her!

3 kommentars på “Engamorgen tirsdag 10/2-15: Vålerenga jakter to spillere!

 • 10. februar 2015 i 10:43
  Permalink

  Meget spennende :)

  Spesielt spiss A som skal inn som hovedspiss.

  Svar
 • Tilbaketråd Dagboka onsdag 11. februar 2015 | Vålerenga På Nett

 • 7. juli 2015 i 22:57
  Permalink

  An inactivated vaccine may be given either at the same time or at any time before or after the nasal spray flu vaccine. A live vaccine may be given together with the nasal spray flu vaccine. J Inf Dis 1994;170:1575 8).3.Allander T, Gruber A, Naghavi M. Beyene A, Sderstrm T, Bjrkholm M, et al.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *