Engamorgen mandag 2/3-15: Det går mot Sparta for Iskrigerne

Vålerenga slo Trondheims-Ørn i går. Foto: grydis.no
Vålerenga slo Trondheims-Ørn i går. Foto: grydis.no

A-laget setter seg på flyet til “Syden” og Marbella i ettermiddag (satser på det ikke er med Norwegian) og da er det heller ikke noen nyheter derfra. Superspissen er ikke å se, ei heller den andre spilleren som aller helst vil ut av landet.

Lørenskog gikk på sitt sjuende strake tap i går, Sparta tapte, men Frisk vant. Dermed er Frisk på tredjeplass før den siste serierunden. Dersom dette står seg etter tirsdagens runde, velger de nok Lørenskog som motstander i kvartfinalen i sluttspillet som starter fredag. Det vil i så fall bety Sparta for Vålerenga. TV 2 Sportskanalen sender Hockeyextra tirsdag med oppdateringer fra samtlige kamper etterfulgt av  “trekningen” av kvartfinalen.

Vålerengas damelag slo Trondheims/Ørn 3-0 i en treningskamp i Vallhall i går. VPN har overraskende mye om den kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.