Engaettermiddag 5/3-15: Vålerenga Fotball risikerer poengtrekk

Jepp, Vålerenga Fotball risikerer etter eget sigende poengtrekk. Men det kunne vært verre, vi kunne vært Brann. Eller det kunne vi egentlig ikke, men du skjønner hva jeg mener.

Vålerenga Fotball har publisert en rapport fra Elite og AS’ styremøte. Der har man fått en innføring i NFFs krav om økonomisk handlingsplan, siden klubben er en av flere i såkalt “rød sone”. Rapporteringen for siste del av 2014 er innlevert, og man må oppnå en score på minst 62 på åtte parametre. Aner ikke hvorfor 62, men er du nerd kan du lese om utregningsmodellen. Uansett, Vålerenga sier de ligger helt i grenseland når det gjelder risiko for poengtrekk, og overgangssaken kan være det som pusher oss over grensa. Kanskje det var litt for tidlig å le av bøfla..


 

Mer om dette får du vite dersom du er medlem av Vålerenga Fotball Elite. Da er du innkalt til årsmøte, som går av stabelen 12. mars kl 18. Meldt deg gjerne inn nå, men det er for sent å få stemmerett på årsmøtet i denne omgang. Men du veit aldri om du får brukt for det ved en senere anledning.


 

Apropos årsmøter, ingen lager drama som bergensere. Kjell Tennfjord ble valgt inn som ny styreleder i Brann i går. Nå skulle det bli proffe saker. Med seg på laget hadde han blant annet Liv Grete Skjelbreid, som sikkert vet masse om prestasjoner. Samtidig har supporterne hatt en dame ved navn Åshild Samnøy i styret, men hun ble vraket av valgkomiteen. Derfor kom det et benkeforslag på årsmøtet, hvor hun ble valgt inn i styret igjen på bekostning av en advokat med nær tilknytning til pengemannen Trond Mohn. Altså, demokratiet seirer. Årsmøtet mener valgkomiteen ikke har gjort en god nok jobb, og stemmer inn en annen person.

Dette førte til at Kjell Tennfjord trakk seg etter kun 75 minutter som styreleder, til buing og protester fra salen. Tennfjord sa “Jeg ønsker å være lojal mot valgkomiteen”. Wow. Ikke lojal mot årsmøtet, klubbens medlemmer, Bergen by, demokrati eller noe annet. Bare valgkomiteen.


Vålerenga fotball har endelig fått kopla seg til Wifien i Marbella, og det ligger flere treningsrapporter på vif-fotball.no i øyeblikket.


Det blir ingen kamp mot Hamilton Academical i morgen i dag. I stedet møter Vålerenga Marbella FC, som til daglig spiller i Segunda B, altså spansk tredjenivå. Kampen starter kl 16.

Enda viktigere: Første kvartfinale i sluttspillet spilles i Askerhallen i morgen kl 19. Vi avslutter med VIF-Hockey TVs intervju med Daniel Sørvik.

Og: Husk å lese intervjuet vårt med Brian Ihnacak!

 

 

Èn kommentar på “Engaettermiddag 5/3-15: Vålerenga Fotball risikerer poengtrekk

  • 5. mars 2015 i 13:55
    Permalink

    Deilig oppsummering av Brann-møtet. Om Tennfjord etter dette nærmer seg en klubb jeg har et forhold til vil jeg få panikk.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *