Engamorgen 12/3-15: Ghayas på landslaget nananana!

Fortvil ikke, Ghayas, du er tatt ut på U21-landslaget! Foto: grydis.no.
Fortvil ikke, Ghayas, du er tatt ut på U21-landslaget! Foto: grydis.no.

Det ble 0-0 for Vålerenga i går, Zahid skal spille med flagget på drakta, øl er godt – også på tribunen og klubben inviterer Klanen på fest. Og i kveld er det årsmøte og hockeykamp. Innholdsrik dag der altså. Les mer under.

Vålerenga spilte 1-1 mot islandske Hafnarfjarðar på Marbella i går. Islendingene tok ledelsen 1-0 etter et kvarter, mens Vålerenga utlignet på straffe Etter 69 minutter gjennom Rasmus Lindkvist. Herman Stengel ble felt. Kjetil Rekdal drar fram tre spillere som imponerte.

– Christian Grindheim har vist god form her nede og var bra i dag også. I tillegg synes jeg at Moussa Njie og Herman Stengel hadde gode innhopp, sier Rekdal til klubbens nettside.


Ghayas Zahid er tatt ut på U21-landslaget som skal møte Spania og Sverige i privatlandskamper i slutten av mars, melder NFF på sine nettsider. Vi regner med det bare er et tidsspørsmål før han blir tatt ut på A-landslaget. Niklas Gunnarsson er for øvrig tatt ut på U23-landslaget som skal møte Slovakia i International Challenge Trophy Cup. Sander Berge og Mathusan Sandrakumar er tatt ut i U17-landslagstroppen som skal møte England, Romania og Slovenia i England. Ivan Näsberg er tatt ut i U19-landslagstroppen som skal møte Sveits, Nederland og Serbia i Nederland. Det gror godt i Vålerenga!


Hvem er østeuropeeren Vålerenga har blitt tilbudt? Han har masse landskamper, spilt i Champions League og vært i en av Premier Leagues største klubber. Debatten raser i alle fall på forumet! Hvis du er en journalist som tråler blogger for gode insidetips, gi oss gjerne litt kred i saken din. Vi jobber gratis så du kan få betalt. Hei, hei, Norges største avis.


Kjetil Rekdal mener Molde har en så bred stall at de er garantert seriegull i år. Mer i VG.


Mohammed Fellah skal være på vei til Rosenborg, melder danske BT. Lykke til sier vi.


Unge Høyre mener “vanlige” folk burde få lov å drikke øl på fotballkamper i Oslo. Arild Rønsen mener forslaget er dustete. Aperopet mener Rønsen er på bærtur og har skrevet et åpent svar til ham. Det kan du lese her. Sporten.com har snakket med de største osloklubbene om dette og alle er enige: Gi oss øl!


I dag er det årsmøte i Vålerenga Fotball Elite. Skal du dit? Send oss gjerne noen ord om hva som skjedde slik at vi kan dele det med resten av vålerengaverdenen som ikke kunne ta turen på Valle i dag. E-postadressen finner du i høyremargen her.


Dem som ikke skal på Valle burde ta turen på Jordal der Vålerenga og Frisk Asker spiller den fjerde kampen i kvartfinaleserien som Frisk leder 2-1. Får du ikke dratt på kampen kan de se den på TV 2 Sumo og/eller høre den på Klanens Webradio.


Vålerenga Fotball inviterer Klanen til kickoff på Wallmans Salonger 8. april. Herligheten koster 750 kroner og de har bare plass til 180 av oss. Hva med dem som ikke er medlem av Klanen, slipper dem inn? Uansett er ikke dette et tilbud for fellesskapet akkurat, men vi håper klubben kommer tilbake med et ordentlig kickoff for alle. Dagens quiz: Hvor mange ganger har de skrevet Wallmans feil på reklamen under?

image

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *