Engamorgen 20/3-15: Ordkrigen er i full gang

I dag starter semifinalene, og ordvekslinga har gått en stund. Oilers voldsmann Tommy Kristiansen har blant annet uttalt at han ikke husker sist Vålerenga tok bøtta. Det som er mest skremmende med det er vel at vi ser den tydelige effekten av hodeskader i ishockey.

Robin Grov er på krigsstien, og har allerede produsert denne saken for Aperopet.

Kjetil Flyind i Aftenposten lurer på om Oilers prøver å bli det nye Vålerenga. Det ser ut til å være en respons til Stavanger Aftenblads Stig Nilssens spørsmål “Har Vålerenga glemt hvem de er?”. Vi har egentlig ikke kommentert det innspillet til Nilssen så mye, fordi han avslører at han ikke helt vet hvem han snakker om. Hans idé ser ut til å være at vi har glemt at vi ikke er enerådende i norge lenger, og derfor bør være mer ydmyke. Latterlig. Kjetil Flygind setter skapet på plass med denne linja:

[Kultur og tradisjon] …er ikke noe du får kjøpt eller snakket deg til. Det er noe du har. Eller ikke har. Vålerenga har det.

Jan Tore Kjær mener Oilers er sjalu på Engas TV-suksess, og at de velger Enga først og fremst fordi de er en attraktiv motstander. Ruben Smith fyrer løs en bredside i sin blogg i Stavanger Aftenblad, hvor han omtaler Vålerenga som å være på hell, og kulturen i klubben som råtten. Han avslutter forøvrig innlegget sitt med å forklare hvor mange seire man trenger for å vinne sluttspillet. Noobs.

Aftenbladet forteller også at Petter Thoresen har advart Tommy Kristiansen om å ikke miste hodet slik han gjorde det i siste seriekamp, hvor det at han fløy på en Vålerenga-spiller kostet Oilers matchen. Vi i Aperopet håper Vålerenga setter sine mest irriterende spillere på isen hver gang han er på. Og at Glenn Jensen har tourettes på benken.


Kullos-forgiftning til tross, Tønsberg Vikings slo Kongsvinger på bortebane i Get-liga kvalifiseringen, og er meget nær ved å sikre opprykket til Eliteserien på bekostning av nettopp “vinger”. Tønsberg kan avgjøre på egen hånd søndag mot Comet. Kampen spilles borte, noe som kan sies å være greit med tanke på tilstanden til hallen dems akkurat nå. Vi får håpe Tønsberg-folket har lært seg litt mer folkeskikk siden sist de var i Get-ligaen.


Vålerenga Fotball møter Godset på Marienlyst lørdag kl 16. Kampen går på TV 2 Sumo, billettinfo ser du her.


Tilskuertallene for årets serier i Europa er offentliggjort av IIHF. Som vanlig ligger SC Bern på topp i europa med sinnsyke 16,164 tilskuere i snitt. Topp ti er som følger:

  • SC Bern: 16164
  • Dinamo Minsk: 14120
  • Eisbären Berlin: 13018
  • SKA St. Petersburg: 12125
  • Adler Mannheim: 11320
  • Kölner Haie: 11161
  • Jokerit: 10932
  • ZSC Lions Zürich: 9331
  • Frölunda: 9087
  • Slovan Bratislava: 8975

Eneste norske innslag er Oilers på 84. plass med 4095. Get-ligaen er forøvrig på niende plass i europa med 1860 i snitt.


Dra på Jordal Amfi i kveld.
Dra på Jordal Amfi søndag!

Selvsagt skal du på Jordal på søndag. Billettene går unna, så book nå!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *