Hjelp klubben!

Kort og konsist her:

Klubben er i trøbbel. Da mener jeg ikke bare A-lag herrer som vi alle er så glade i. Breddeklubben, hele greia er i trøbbel. Og når vi koker det ned til alt er det breddeklubben som er Vålerenga.

Klanen har en god artikkel om hvordan du kan hjelpe klubben. De har også satt opp egen Vipps slik at de kan styre penger dit det trengs når behovet virkelig oppstår.

Kopiert fra Klanen:

  1. Send grasrotandelen til noen i Vålerenga. Hvis du tipper, spiller lotto e.l., så kan du bidra på denne måten. Nesten halvparten av alle som spiller hos Norsk Tipping har glemt å gjøre dette, så dobbeltsjekk at du sender penga til rett sted.
  2. Kjøp sesongkort. Når sesongen starter, skal du uansett på kamp. Dette er ikke tid eller sted for å regne på om det lønner seg. Du skal uansett på kamp, med mindre hele serien avlyses, men da skal du jo uansett ha støttemedlemskap i Vålerenga Fotball Elite (og Hockey når dette kommer for salg), så det er bare å kjøpe med en gang. Dette er forutsigbare inntekter som bidrar med likviditet.
  3. Doner spenn. Klanen har satt opp egen vippsbutikk der du kan “kjøpe” ting uten å få noe igjen. Eller gi bort penger, som det heter på godt norsk. Her kan du selv bestemme hvem du vil støtte og med hvor mye. Følg guiden under for å donere.

Slik donerer du gjennom VIPPS:

  1. Åpne VIPPS-appen og trykk på “Send Penger”
  2. Søk opp “Klanen Innsamling” eller bruk vippsnr. 537000 (femtitresjutusen)
  3. Doner kjempemange penger til alle, ved å trykke på det øverste valget (se bilde)

I tillegg har Vålerenga Fotball Elite sin egen Vipps-kampanje med en liten vri. Du kan gi et beløp tilsvarende en billett, og på første hjemmekamp vil NRC-tribunen bli satt av til helsepersonell. Vipps 90583 til dem.

Hockey’n regner vi med kommer på banen etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *