Spillerbørs Vålerenga-Stabæk 0-2

Her er spillerbørsen vår fra Stabæk-kampen.

Vurdert av Christian Heggen.

Michael Langer 6 – Rolig dag fram til de siste ti hvor han står fram med flere gode redninger.

Alexander Mathisen 5 – Gjør en helt grei jobb på backen, men savner flere tydlige initiativer offensivt.

Simon Larsen 6 – Spiller kanskje sin beste kamp for året. Tar mer ansvar en han har gjort tidligere.

Jonatan Tollås Nation 5 – Kommer godt fra det i debuten. Lager straffe, men kan vel diskuteres om det i det hele tatt skulle vært blåst.

Ruben Kristiansen 4 – Har ikke sin beste dag på jobben defensivt, og får lite til offensivt selv om det meste av Vålerengas spill skjedde på venstresiden.

Christian Grindheim 4 – Starter kampen sterkt, men får lite til i andre omgang. Er også for lite aktiv i rollen som kaptein med å få opp moralen i laget.

Herman Stengel 4 – Blir for usynlig, og blir ofte liggende litt i ingenmannsland. Trenger å innvolvere seg mer for å bruke styrken sin som er å strø pasninger til medspillerene.

Ghayas Zahid 3 – Er tydeligvis helt ute av form om dagen. Kanskje på tide med en hvil?

Daniel Braathen 4 – Får ikke til mye, men viser i glimt hvor farlig han kan være når han gidder. Må bare gidde litt oftere.

Daniel Fredheim Holm 6 BB – Årets store positive overraskelse så langt  Spiller nok en god kamp, men blir vanskelig når resten av Vålerengas offensive spillere stort sett står stille.

Deshorn Brown 3 – Får ikke til mye, men viser et par ganger at han kan true bakrom hvis han får muligheten. Trene på ballkontroll og bevegelse i feltet så kan det bli noe.

Innbyttere:

Rasmus Lindkvist 3 – Et mislykka innbytte i dag. Prøver og prøver, men de gangene han kommer til innlegg havner de stort alle andre steder enn der det står Vålerengaspillere.

Morten Berre 4 – Beveger seg mye men får ikke utretta stort. Får heller ikke ballen noe særlig, og da er det vanskelig å få til noe.

Elias Már Ómarsson – For kort tid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *